.

ΥΠΠΟ: Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ φυλάσσονται επαρκώς ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΠΟ: Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ φυλάσσονται επαρκώς

Απάντηση στις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τη νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια. 
Όπως διευκρινίζει το υπουργείο, για την εξωτερική φρούρηση του κτηρίου έχουν διατεθεί πέντε ένστολοι αστυνομικοί, ενώ ακόμη 17 βρίσκονται στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι αρμόδιο για την κατανομή τους. Παράλληλα, πεζές και εποχούμενες περιπολίες αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής επιτηρούν την ευρύτερη περιοχή, ενώ χθες, κατά τη διάρκεια του περιστατικού σε βάρος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, προστάτευσαν τον βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη και τον οδήγησαν σε ασφαλή χώρο. Επίσης, όταν οι υπηρεσιακές συνθήκες το επιτρέπουν, διατίθεται για την ασφάλεια του κτιρίου και διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ).

«Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η Φώφη Γεννηματά γνωρίζοντας τα παραπάνω, προφανώς ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μένουν χωρίς αστυνομική προστασία ή όπως ισχυρίστηκε στον Πρωθυπουργό, ότι διαθέτουμε έναν μόνο αστυνομικό» επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Θα ήταν προτιμότερο, προσθέτει, αντί να επιχειρεί να παρουσιάσει μία ψευδή πραγματικότητα και να ομιλεί περί ανικανότητας και επικινδυνότητας, να διαφυλάξει την αξιοπιστία της.

Καταλήγοντας, διαβεβαιώνει ότι θα ληφθούν όλα τα επιπλέον απαραίτητα μέτρα, «ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά παρόμοια φαινόμενα επιθέσεων, που όλοι μας καταδικάζουμε».  


#left.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.