.

Αλ. Τσίπρας: Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι τα τείχη και η ξενοφοβία (Video) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Αλ. Τσίπρας: Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι τα τείχη και η ξενοφοβία (Video)



Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι τα τείχη και η ξενοφοβία, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στην Σύνοδο Κορυφής με αντικείμενο το μεταναστευτικό και τις σχέσεις Βρετανίας - Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να είμαστε αλληλέγγυοι. Ενωμένοι και με αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα. Η λύση του προσφυγικού δεν είναι να οικοδομούμε φράχτες», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:
«Η Ευρώπη βρίσκεται σε κρίσιμο, πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα τρεις παράλληλες κρίσεις, την οικονομική κρίση, η οποία παραμένει, την κρίση ασφάλειας και την προσφυγική κρίση. Συνεπώς, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να επιδείξουμε αλληλεγγύη παντού, όχι μόνο προς τα Βορειοδυτικά κράτη μέλη της Ευρώπης αλλά και προς τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και προς τη Μεσόγειο.

Η λύση για την προσφυγική κρίση δεν είναι η ανέγερση φρακτών και η προώθηση του ρατσισμού στην Ευρώπη. Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι τα τείχη και η ξενοφοβία και η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι μόνο κανόνες για κάποιους και à la carte για άλλους».


         



#avgi.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.