.

25η Μαρτίου: Όταν οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής τιμούν τους κατακτητές ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

25η Μαρτίου: Όταν οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής τιμούν τους κατακτητές



Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Αντισυνταγματάρχης ε.α.

Ήτανε να το δούμε κι αυτό... Το φασιστικό εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής «γιορτάζει και τιμάει» την επέτειο της εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του 1821!
«Γιορτάζουν» οι φασίστες της Χ.Α. κι όσοι τους υποστηρίζουν, διακηρύσσοντας για την επέτειο: « Ανταμώνουν μαζί μας ο Λεωνίδας και ο Διάκος, ο Θεμιστοκλής κι ο Κολοκοτρώνης, ο Σολωμός κι ο Τυρταίος, οι Σουλιώτες και οι Μαραθωνομάχοι, ....», κρύβοντας με θρασυδειλία ότι οι δικοί τους ήρωες είναι άλλοι. Είναι ο πρωθυπουργός που συγκρότησε τα Τάγματα Ασφαλείας Ιωάννη Ράλλη, ο αρχηγός των Ταγμάτων Ευζώνων της Αθήνας Ι. Πλυτζανόπουλο, ο διευθυντής της Ειδικής Ασφάλεια Αλ. Λάμπου, οι εκατοντάδες «Έλληνες» συνεργάτες των κατακτητών Γερμανών που με κουκούλα και το δάχτυλο υψωμένο, έστελναν τους αληθινούς πατριώτες στο εκτελεστικό απόσπασμα.

«Γιορτάζει» με ιταμότητα η Χρυσή Αυγή τον παλαϊκό ξεσηκωμό του 1821 απέναντι στην Οθωμανική αυτοκρατορία, ενώ ο αρχηγός της , τιμά τους δυνάστες που κατακρεούργησαν το λαό μας και τον κόσμο όλο, διακηρύσσοντας: «Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί [...] με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και τα οράματά μας: HEIL HITLER!» (Νίκος Μιχαλολιάκος,περιοδικό «Χρυσή Αυγή», τεύχος 26, Μάιος 1987).

«Γιορτάζουν» οι υπόδικοι εγκληματίες, την επανάσταση του 1821 και τη θέληση των τότε υπόδουλων Ελλήνων για λευτεριά, με τον «σταρ» του εγκληματικού φασιστικού μορφώματός, αποθρασυμένο απ' το χάιδεμα του σημερινού πολιτικού συστήματος να δηλώνει: «Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού;(…). Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…)» (Η. Κασιδιάρης, εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», 20/4/2011).

Καμιά σχέση δεν έχει ο φασισμός με το γνήσιο λαϊκό αίσθημα βασικά συστατικά του οποίου είναι η ελευθερία, η αξιοπρέπεια κι ο σεβασμός του ανθρώπου προς τον άνθρωπο.

Καμιά σχέση δεν έχει ο φασισμός και οι οργανωμένε σπείρες που τον εκφράζουν όπου ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και η βαθύτατη εχθρότητα απέναντι σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση να κυριαρχούν, με τον γνήσιο πατριωτισμό των Ελλήνων.
Καμιά σχέση δεν έχει η προδοτική για τα λαϊκά συμφέροντα φασιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, με το όρκο που υπηρετούν και τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σε εξαιρετικά αντίξοες εργασιακές και κοινωνικές συνθήκες.



#onalert.gr






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.