.

Έλληνες αστυνομικοί έδωσαν το φαγητό τους σε προσφυγόπουλα στην Ειδομένη - Έπαινος από τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Έλληνες αστυνομικοί έδωσαν το φαγητό τους σε προσφυγόπουλα στην Ειδομένη - Έπαινος από τον εκπρόσωπο του ΟΗΕΤα εύσημα για την στάση τους έλαβαν οι Έλληνες αστυνομικοί, που εδώ και βδομάδες γίνονται μάρτυρες της κατάστασης στον καταυλισμό της Ειδομένης, από τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Μπαμπάρ Μπαλόχ.

Ο αξιωματούχος του ΟΗΕ εξήρε τους αστυνομικούς με ανάρτησή του στο twitter, όταν τους είδε να μοιράζουν της μερίδες που τους είχαν δοθεί για μεσημεριανό, σε πρόσφυγες.
Αν μη τι άλλο η εικόνα αυτή έρχεται σε αντίθεση με τους αστυνομικούς της ΠΓΔΜ που λίγες ημέρες νωρίτερα το μόνο που μοίρασαν στους πρόσφυγες ήταν βίαιη καταστολή.

Ο Μπαλόχ αναφέρει χαρακστηριστικά στην ανάρτησή του "Ελλάδα. Ανθρωπιά. Είδα Έλληνες αστυνομικούς να δίνουν τα πακέτα με το μεσημεριανό τους φαγητό σε απελπισμένους πρόσφυγες, παιδιά"
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.