.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥΑντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συναντήθηκε την 9η Απριλίου 2016, με τη βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε η αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης ενημέρωσε την κ. βουλευτή για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εστιάζοντας στο ωράριο εργασίας, τον αριθμό των υπηρεσιών των στελεχών, τα προβλήματα για την στέγασή τους, τη μοριοδότηση των φρουρών της Δ. Μακεδονίας , κλπ.
Εκ μέρους της κ. βουλευτού υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή του για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσής μας, προς τους αρμοδίους, κατά περίπτωση, φορείς για την επίλυση των προβλημάτων της Περιφέρειάς μας, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών των δύο πλευρών και την αμφίδρομη ενημέρωση.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Πετκίδης Θεόδωρος
Ανθλχός (ΑΤΘ)
6977614766
Ο Γεν. Γραμματέας
Μπάτζιος Φώτιος
ΕΜΘ Επιλοχίας (ΠΖ)
6947980950


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.