.

''Έσπασαν'' την απεργία τα ΜΜΕ της διαπλοκής για να μεταδώσουν την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη και αδιαφόρησαν για τη συνέντευξη Τσακαλώτου στο Eurogroup! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

''Έσπασαν'' την απεργία τα ΜΜΕ της διαπλοκής για να μεταδώσουν την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη και αδιαφόρησαν για τη συνέντευξη Τσακαλώτου στο Eurogroup!


Με τη δικαιολογία ότι απεργούν οι δημοσιογράφοι και όχι οι … τεχνικοί, σύσσωμα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα, έσπευσαν να “σπάσουν” την απεργία του συνδικάτου τους και να μεταδώσουν μια ομιλία αρχηγού κόμματος στο Συνέδριό του. Και φυσικά ο αρχηγός αυτός είναι ο … Κυριάκος και το κόμμα, η αξιωματική αντιπολίτευση, η ΝΔ.
Όλα πλην της τηλεόρασης του Alpha, που τίμησε την δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά και την ανεξαρτησία του Μέσου από εντεταλμένα συμφέροντα και παράταιρες με το λειτούργημα της αντικειμενικής κάλυψης της επικαιρότητας, σκοπιμότητες. Και αυτό γιατί υπάρχει ένα σημαντικό, ΓΙΑΤΙ, προς τα Μέσα ( εξαιρώ για πρώτη φορά την ΕΡΤ, γιατί κατανοώ το ρόλο της Δημόσιας τηλεόρασης σε σχέση με το σύνολο των πολιτών … ): Γιατί κρίνεται ως σημαντικότερη η απευθείας μετάδοση της εισαγωγικής ομιλίας του αρχηγού ενός κόμματος σε ένα Συνέδριο, η οποία μάλιστα ΔΕΝ είχε καμία σχέση με εσωκομματικές διαδικασίες, σύμφωνα με τον σκοπό ενός Συνεδρίου, αλλά αντίθετα ήταν απόλυτα προεκλογικού ύφους με μοναδικό αντικείμενο την σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης (λες και μιλούσε σε μπαλκόνι κομματικής προεκλογικής συγκέντρωσης ο Κυριάκος…), και δεν κρίνεται αξιόλογη να μεταδοθεί η συνέντευξη τύπου του Υπουργού Οικονομικών στο πλαίσιο του κρισιμότατου Eurogroup, στην πιο κρίσιμη καμπή της ελληνικής οικονομίας; Μήπως για να μην ακουστεί η επίσημη θέση της κυβέρνησης απέναντι στη νεά απίστευτη σπερμολογία προπαγάνδας και λάσπης από όλα τα συντεταγμένα Μέσα, που ΔΕΝ απεργούν στα συνεχή χτυπήματα κατά της κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού αλλά και της χώρας, προκειμένου να πετύχουν το όνειρο ( θερινής νυχτός … ) για αριστερή παρένθεση;

ΥΓ Ο Γ Κουμουτσάκος φαινόταν σίγουρος για την μετάδοση της ομιλίας από το πρωί της Παρασκευής και προέτρεπε δημοσιογράφους να είναι σε ετοιμότητα για την αναπαραγωγή της. ” Θα του τα χώσει χοντρά ο Κυριάκος”, ήταν το μήνυμα …#thefaq.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.