.

Στερεί το δικαίωμα στους αδιάφθορους να ψηφίσουν, η ''Δημοκρατία'' της Β/Α Αττικής;; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Στερεί το δικαίωμα στους αδιάφθορους να ψηφίσουν, η ''Δημοκρατία'' της Β/Α Αττικής;;Το παρακάτω κείμενο αναδημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα bloko.gr, και αναφέρει ότι το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής στέρησε σήμερα το εκλογικό δικαίωμα  στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένουμε λοιπόν περισσότερες λεπτομέρειες για το αν αληθεύει η καταπάτηση αυτή των Δημοκρατικών δικαιωμάτων, και ιδιαίτερα απο τους προστάτες "συνδικαλιστες" της, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκατία.....

Διαβάστε το δημοσίευμα του bloko.gr
Σε απόφαση στέρησης του ιερού δικαιώματος της συμμετοχής των αστυνομικών του εσωτερικών υποθέσεων στην εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη συνδικαλιστική ένωση της βορειοανατολικής Αττικής, φέρονται πως προέβησαν οι διοργανωτές της διαδικασίας σύμφωνα με καταγγελίες στο bloko.gr.

Όπως υποστηρίζεται, αστυνομικοί που υπηρετούν στην Κηφισίας, είναι εγγεγραμμένοι στην ένωση, γίνονται οι ανάλογες κρατήσεις υπέρ αυτής, δεν βρίσκουν τα ονόματα της στις καταστάσεις με αποτέλεσμα ν' αποβάλλονται έχοντας υποστεί ... στέρηση του εκλογικού δικαιώματος. 

Πρόκειται αναμφίβολα για μια επιλογή που αλλοιώνει το αποτέλεσμα και παραμορφώνει κάθε δημοκρατική έννοια και όρο διεξαγωγής μιας τέτοιας αρχαιρεσίας, καθώς κανείς δεν δικαιούται ν' αποκλείει για κανένα λόγο τον οποιονδήποτε που έχει κεκτημένη δικαίωμα και υποχρέωση προς την ψήφο.#bloko.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.