.

Συλλυπητήριο μήνυμα Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Καπάκη για την απώλεια των δύο πυροσβεστών εν ώρα καθήκοντος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Συλλυπητήριο μήνυμα Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Καπάκη για την απώλεια των δύο πυροσβεστών εν ώρα καθήκοντος

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τους απροσδόκητους θανάτους των δύο πυροσβεστών, του Πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου και του Πυρονόμου Φώτη Παπαφιλόπουλου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στο Παρόριο Βοιωτίας και ο δεύτερος ενώ εκτελούσε υπηρεσία στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.
Ο Γενικός Γραμματέας με αφορμή τις δύο απώλειες της πυροσβεστικής οικογένειας σημείωσε:
«Οι Έλληνες Πυροσβέστες πιστοί στον όρκο τους και με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος δίνουν καθημερινά ένα τιτάνιο αγώνα, υπό αντίξοες τις περισσότερες φορές συνθήκες, προκειμένου να προασπίσουν τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων Πολιτών και να προστατεύσουν τα δασικά οικοσυστήματα από την μάστιγα των δασικών πυρκαγιών. Έχουν την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση όλων μας.»0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.