.

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για την επίθεση στον Διοικητή της Τροχαίας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για την επίθεση στον Διοικητή της Τροχαίας



Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία με κατηγορούμενο σεσημασμένο αντιεξουσιαστή, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές είναι αυτός που ξυλοκόπησε και άρπαξε το πηλίκιο του τροχονόμου Γιώργου Διαμαντόπουλου πριν λίγες εβδομάδες στην οδό Πανεπιστημίου. Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί και πριν ένα χρόνο καθώς είχε καταγραφεί σε συνομιλίες να οργανώνει επεισόδια μαζί με άλλα άτομα των Εξαρχείων.

Ο νεαρός, που δεν είχε προφυλακιστεί τότε για τη συμμετοχή του μαζί με άλλους λεγόμενους «μπαχαλάκηδες», ήταν αυτός, σύμφωνα με τη δικογραφία, που χτύπησε τον αστυνομικό, όταν ο ίδιος και η παρέα του, τον σταμάτησαν για να τον ρωτήσουν δήθεν πληροφορίες για τους κλειστούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας.
Το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό είχε σημειωθεί αμέσως μετά τη λήξη συγκέντρωσης αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια για να διαμαρτυρηθούν για την εμπρηστική επίθεση σε κατειλημμένο κτίριο στο οποίο μένουν μετανάστες.
Στα χέρια των δικαστικών αρχών εστάλη το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καθώς υπήρξε υλικό όπως είχαμε αναφέρει και στο CNN Greece το οποίο είχε καταγράψει τον σωματότυπο και λίγο από τις κινήσεις του αντιεξουσιαστή.
Το άτομο αυτό έχει εξαφανιστεί από τα στέκια του στα Εξάρχεια και δεν έχει εντοπιστεί και το σπίτι του για να γίνει έρευνα.
Οι αστυνομικοί θα περιμένουν τώρα αν ο δικαστικός λειτουργός θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης για το δράστη ή εάν θα στείλει το φάκελο σε ανακριτή για διενέργεια κύριας ανάκρισης.
Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί για τους «μπαχαλάκηδες» το περασμένο Φεβρουάριο και στην οποία ήταν κατηγορούμενος και ο δράστης του ξυλοδαρμού του αστυνομικού, ήταν η πρώτη υπόθεση στην οποία αντιεξουσιαστές φαινόταν πως δίνουν ραντεβού για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Στους καταγεγραμμένους μάλιστα διαλόγους από τα κινητά τηλέφωνα είχε φανεί πως σχεδίαζαν οι «μπαχαλάκηδες» όχι μόνο τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης αλλά και στα γήπεδα.
#cnn.gr,bloko.gr - Μίνα Καραμήτρου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.