.

Και στο Λιμενικό μέσω Πανελληνίων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Και στο Λιμενικό μέσω Πανελληνίων

Η εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα, μέσω πανελληνίων εξετάσεων, αλλά και μία σειρά από χρόνια ζητήματα, αναμένεται να ρυθμιστούν με το νομοσχέδιο «Επιθεωρητές- ελεγκτές πλοίων, λιμένων, Αναγνωρισμένων Οργανισμών – Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και άλλες διατάξεις» που αναμένεται να δοθεί σε διαβούλευση τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο Ναυτιλίας.
Το νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων ότι η εισαγωγή των υποψηφίων στο Λιμενικό και συγκεκριμένα στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων, Δοκίμων Υπαξιωματικών και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, θα γίνεται μέσω πανελληνίων εξετάσεων.
Επίσης, παρά τις αντιδράσεις στελεχών, θα καθιερωθεί μοριακό σύστημα στις μεταθέσεις, ώστε να σταματήσει η άδικη και αναξιοκρατική μετακίνηση.
Παράλληλα αλλάζουν τα δελτία ταυτότητας των στελεχών του Λιμενικού κατά τα πρότυπα της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να εναρμονιστούν και να αποτελούν ταξιδιωτικά έγγραφα.
«Για διατάξεις του αποτελούν στο μεγαλύτερο μέρος τους προτάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Κωνσταντίνος Κιράνης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.