.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση για την εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Μέγαρο Μουσικής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση για την εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Μέγαρο Μουσικής



Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, παρέστη σε μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, με αφορμή την εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής ΆμυναςΠαναγιώτης Ρήγας, η Υφυπουργός Εθνικής ΆμυναςΜαρία Κόλλια - Τσαρουχά, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ΝαύαρχοςΕυάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ ΑντιστράτηγοςΑλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΝ ΑντιναύαρχοςΝικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.
Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του επισήμανε ότι « Αύριο θα ψηφιστεί στη Βουλή η απόδοση 820 εκ. ευρώ από αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν στα χρόνια των μνημονίων ».





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.