.

''Βολές'' Γεροβασίλη-Τόσκα σε Χρυσοχοϊδη και συνδικαλιστές ΕΛ.ΑΣ. για το αστυνομικό αίσχος στα Εξάρχεια ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

''Βολές'' Γεροβασίλη-Τόσκα σε Χρυσοχοϊδη και συνδικαλιστές ΕΛ.ΑΣ. για το αστυνομικό αίσχος στα Εξάρχεια





''Βολές'' σε Χρυσοχοϊδη και συνδικαλιστές ΕΛ.ΑΣ.  μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter εξαπέλυσαν οι πρώην Υπουργοί ΠΡο.Πο για την αστυνομική αυθαιρεσία στα Εξάρχεια την 6η Δεκεμβρίου


Δεν λέει να κοπάσει η οργή του κόσμου για το αστυνομικό αίσχος στα Εξάρχεια με το ξεγύμνωμα και την δημόσια διαπόμπευση σε συνδυασμό με ξυλοδαρμό αθώων ανθρώπων.

Σχολιάζοντας την "δράση" κάποιων εκπροσώπων του κυβερνητικού δόγματος "νόμος και τάξη", η Ολγα Γεροβασίλη αναρωτήθηκε με ανάρτησή της στο twitter:

«Αυτό εννοούσαν κάποιοι συνδικαλιστές της αστυνομίας ότι δεν μπορούσαν να κάνουν επειδή δεν είχαν κάλυψη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;»

 

Για εικόνες ντροπής και για επέμβαση με ασυδοσία των ΜΑΤ έκανε λόγο με ανάρτησή του στο twitter ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τόσκας, με αφορμή το όργιο τρομοκρατίας που επέβαλε η ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια μετά το πέρας της διαδήλωσης για την 11η επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.

Έγραψε ο κ. Τόσκας, βάλλοντας ουσιαστικά κατά της νυν πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:«Εικόνες ντροπής. Επέμβαση με ασυδοσία των ΜΑΤ. Το ίδιο βράδυ διάχυση του προβλήματος με 21 περιστατικά βίας σε όλη την Αττική και αύξηση σοβαρής εγκληματικότητας.Το Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ αφαιρεί κανόνες και χάνει τον έλεγχο, όπως και στο μεταναστευτικό.»




ΠΗΓΗ:www.documento.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.