.

Ραγκούσης: Στην Πυροσβεστική καρατόμησαν άξιους και προήγαγαν αρεστούς ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ραγκούσης: Στην Πυροσβεστική καρατόμησαν άξιους και προήγαγαν αρεστούς



«Παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προάγει σε υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αρχιπύραρχο, διοικητή Αν. Αττικής της Πυροσβεστικής -τοπικά επιχειρησιακό επικεφαλής- κατά την τραγωδία στο Μάτι», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τις πρόσφατες κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα.Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «αδιαμφισβήτητα συμπεράσματα που προκύπτουν μετά τη συγκεκριμένη προαγωγή, για την τότε δημαγωγική και υποκριτική στάση του κ. Μητσοτάκη, πάνω στην ανθρώπινη τραγωδία στο Μάτι».

Σχολιάζει ότι κατά τα λοιπά, οδηγός για τις κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα ήταν κατά κύριο λόγο «η παράγκα, η αναξιοκρατία και ο κομματισμός». «Η κυβέρνηση πιστή στο δόγμα "δεξιός να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι" προχώρησε στην καρατόμηση άξιων αξιωματικών και στην προαγωγή των αρεστών», αναφέρει, προσθέτοντας ότι «βαφτιστήρια υπουργών, πρόεδροι ΝΟΔΕ της ΝΔ πήραν επιτέλους αυτό για το οποίο αγωνίστηκαν, πήραν προαγωγή σε βάρος άριστων συναδέλφων τους».

«Καλωσορίσατε λοιπόν όχι στο επιτελικό κράτος. Καλωσορίσατε στο επιτελικό κράτος της Δεξιάς», καταλήγει.

#efsyn.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.