.

Έλλειψη πολιτικού πολιτισμού , ηθικής τάξης και τιμής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Έλλειψη πολιτικού πολιτισμού , ηθικής τάξης και τιμής




Στην μικροκομματική εκμετάλλευση και οικειοποίηση από πλευράς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της νυν περιφερειακής αρχής, της ενίσχυσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πυροσβεστικά οχήματα, που είχε σχεδιάσει , προγραμματίσει και χρηματοδοτήσει όμως, η προηγούμενη περιφερειακή Δίοικηση αναφέρθηκε η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής και Πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο Fb. 
Aναλυτικά η δήλωση της:

Πριν από δύο 24ωρα έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης παραλαβής των 35 πυροσβεστικών οχημάτων από την Περιφέρεια Αττικής στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας.

Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος, όταν προεκλογικά, ο νυν Περιφερειάρχης απαξίωνε τη συγκεκριμένη απόφαση της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής για τη στήριξη με 35 νέα οχήματα της Πυροσβεστικής. Έχουν οι καιροί γυρίσματα. Γιατί ο κ. Χαρδαλιας, που διετέλεσε Περιφερειακός Σύμβουλος του κ. Σγουρού, στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, γνωρίζει ότι πρόκειται για την υλοποίηση σχετικής απόφαση ύστερα από την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 14 – 20. Ανάλογες αποφάσεις έχει λάβει η Διοίκηση Ζωής, για την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τα δημόσια και τα στρατιωτικά νοσοκομεία – είτε μέσω ΕΣΠΑ είτε ίδιων πόρων.

Φυσικά ουδείς αναζητά πολιτικό πολιτισμό, εκεί που αυτός αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία.

Όπως άλλωστε δεν αναζητά ηθική τάξη, εκεί όπου αυτή θεωρείται περιττή πολυτέλεια.

Δεν είναι όμως αυτό το (μόνο) θέμα.

Οι κκ Πατούλης, Χαρδαλιάς, ως έμπειροι αυτοδιοικητικοί γνωρίζουν ότι τέτοιες αποφάσεις απαιτούν χρόνο υλοποίησης.

Δεν είναι όμως αυτό το (μόνο) θέμα.

Υπάρχει κάτι που ακόμη και ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Michalis Chrisochoidis Χρυσοχοΐδης - Michalis Chrisochoidis, που δεν έχει εξοικείωση με τα της Αυτοδιοίκησης, αντιλαμβάνεται.

Είναι το θέμα της προσβολής της αίσθησης της τιμής.

Της τιμής που οι άνδρες και οι γυναίκες των σωμάτων της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας έχουν, όπως με δίδαξε ο αστυνομικός πατέρας μου, ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

Μια αίσθηση που δεν "τιμάται" αλλά τιμά.

Αυτή την αίσθηση "λέκιασαν" οι γυαλιστερές φωτογραφίες μιας τελετής παραλαβής που δεν πλήγωσε μόνο την αλήθεια...

Αλλά πρόκειται για "ψιλά γράμματα" για εκείνους που το ιλουστρασιόν έχει υποκαταστήσει την τιμή, την ευθύνη, την αξιοπρέπεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.