.

Γ. Ραγκούσης: Πείτε την αλήθεια - Γιατί κρύβετε το δεύτερο άτομο που δρα στο βίντεο του ξυλοδαρμού ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Γ. Ραγκούσης: Πείτε την αλήθεια - Γιατί κρύβετε το δεύτερο άτομο που δρα στο βίντεο του ξυλοδαρμού

   




  Για ενοχική στάση κατηγόρησε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης για το βίαιο περιστατικό με ξυλοδαρμό πολίτη στην Μιχαλακοπούλου τονίζοντας ότι σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι κάτι κρύβει η κυβέρνηση καθώς συνεχίζει να μην απαντά και να αποκρύπτει την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.

Επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς και αλαζονεία χρέωσε στην κυβέρνηση ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με την πολλή σοβαρή υπόθεση του βίντεο το οποίο καταγράφει ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικό. Επιτέθηκε σφόδρα στην κυβέρνηση ότι ψεύδεται και αποκρύπτει το δεύτερο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε επίσης την βαθιά ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν είναι ένα «θέμα αστυνομικού λαϊκισμού αλλά αστυνομικού παρακρατισμού».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης αναφορικά με το βίντεο ξυλοδαρμού και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ.

«Τι είναι αυτό που καθιστά την υπόθεση σοβαρή; Η δική σας ενοχική αντίδραση στην υπόθεση αυτή που δείχνει ότι κάτι επιχειρείται να συγκαλύψετε και κάποιον να κρύψετε. Προκαλεί εντύπωση πως ένα περιστατικό με εμπλοκή αστυνομικού στο δρόμο αξιοποιείται με σαφή σκοπιμότητα και πρόθεση».

Ο υφυπουργός Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιχείρησε να «καλύψει» την κυβέρνηση αμφισβητώντας την αξιοπιστία της μαρτυρίας του βίντεο ισχυριζόμενος ότι είναι «αποσπασματικό», ότι δίνει «άλλη διάσταση από την πραγματική» καθώς και ότι το ανέβασε μέλος του Ρουβίκωνα.

Ταυτόχρονα ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι ήταν «άμεσες οι κινήσεις της ΕΛΑΣ. Η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ δεν απέκρυψαν το περιστατικό. Από την πρώτη στιγμή χειρίστηκε την υπόθεση και ανέθεσε την υπόθεση στις αρμόδιες υπηρεσίες όπου διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην δευτερολογία του επιτέθηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα υπονοούμενα περί Ρουβίκωνα τη στιγμή που η ίδια η κυβέρνηση έχει διατάξει έρευνες με βάση το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ χρέωσε αλαζονεία στην κυβέρνηση.

«Τολμάτε με συκοφαντικά υπονοούμενα και ανοησίες της άκρας δεξιάς του κ. Μητσοτάκη να κατηγορείτε την αξιωματική αντιπολίτευση;»

«Λυπάμαι κ. υφυπουργέ που δεν αξιοποιήσατε την δεύτερη ευκαιρία που σας δόθηκε. Ο φονικός κορωνοϊός για την εξουσία είναι η αλαζονεία. Ιδίως για την εξουσία που έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι παντοδύναμη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό που σας έχει βρει» ανέφερε χαρακτηριστικά στην δευτερολογία του ο Γιάννης Ραγκούσης.

Τολμάτε ως κυβέρνηση να επαναλάβετε τα υπονοούμενα για την αξιωματική αντιπολίτευση σε σχέση με την οργάνωση του Ρουβίκωνα, επειδή στέλεχος του Ρουβίκωνα έδωσε το βίντεο στην δημοσιότητα, όταν πριν λίγο είπατε ότι έχετε διατάξει μια σειρά από έρευνες με βάση το εν λόγω βίντεο.

«Τολμάτε για δεύτερη φορά να απευθύνεται τέτοια συκοφαντικά υπονοούμενα και τέτοιες ανοησίες που χαρακτηρίζουν την άκρα δεξιά της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να κατηγορείτε την αξιωματική αντιπολίτευση; Δηλαδή εσείς τι κάνετε κινητοποιήσατε υπηρεσίες του κράτους για ένα βίντεο του Ρουβίκωνα;» ρώτησε ο κ. Ραγκούσης χρεώνοντας «επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς πολύ χαμηλού επιπέδου» στην κυβέρνηση.

Ψεύδεστε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και κρύβεστε: Δύο άτομα δρουν στο βίντεο

«Συνεχίζεται να ψεύδεστε και μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Σε αυτό το βίντεο δρουν δύο παραβατικά και έκνομα και όχι ένας. Γιατί δεν λέτε τίποτα για το δεύτερο άτομο κ. υφυπουργέ;»

«Γιατί μιλάτε για έναν αστυνομικό; Είναι αστυνομικός; Μήπως είναι ιδιωτικός φρουρός; Μήπως είναι μέλος ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτυ; Μήπως είναι πρόσφατα καταδικασμένος αυτός που συνδράμει τον αστυνομικό;»

«Γιατί αποκρύπτετε το δεύτερο άτομο και γιατί λέτε ψέματα; Τι προσπαθείτε να συγκαλύψετε σε αυτή την υπόθεση;»

«Μήπως έχουν στηθεί μικρές παρακρατικές οργανώσεις τύπου μικρού αριθμού ανθρώπων. Για το δεύτερο άτομο που εμφανίζεται έχετε κάνει έρευνα;»

«Αντί να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές προσέλαβε 1500 ειδικούς φρουρούς. Αυτό τον αστυνομικό λαϊκισμό του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης και θα τον αποκαλύπτουμε και θα τον καταγγέλλουμε.»

«Έχουμε μια βαθιά ανησυχία ότι αυτό που υπάρχει δεν είναι θέμα αστυνομικού λαϊκισμού αλλά αστυνομικού παρακρατισμού. Επιστρέφετε η απάντησή σας ως απαράδεκτη.»

«Δεν έχουμε την άποψη για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. Αποκαλύψτε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και ζητήστε συγγνώμη. Να ξέρετε μια του ψεύτη, δυό του ψεύτη, τρεις και την κακή του μοίρα.»


Συντάκτης: avgi.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.