.

Συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊάς στη σύσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊάς στη σύσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη



Το Σάββατο 13/6/20 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας κατά την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ο Υπουργός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για ζητήματα της αρμοδιότητας του και για την πρόθεση του να ανευρεθεί χώρος για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν υπόψη του μια σειρά από τοπικά ζητήματα. Δήλωσαν ότι το νέο Μέγαρο δεν πρέπει να κτισθεί δίπλα από το Αρχαιολογικό Μουσείο και πως είναι διαθέσιμοι για συζήτηση κάθε άλλης πρότασης, όπως τη θέση παρά την μίνι Περιμετρική. Ταυτόχρονα επέστησαν τη προσοχή του Υπουργού σε ζητήματα συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων προς τους πολίτες, καθώς η πολιτική́ ηγεσία δεν πρέπει να ανέχεται φαινόμενα αυθαιρεσίας και αυταρχισμού́ τους.

Αφού τονίστηκε, η καλή́ συνεργασία με την Αστυνομική́ ηγεσία και η αναίτια χωρίς καμιά αξιολόγηση αποστράτευση σημαντικών στελεχών της Αστυνομίας, ζητήθηκε η πρόσληψη γιατρού́ στο ιατρείο της, που έφτιαξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ενίσχυση του προσωπικού́ και η χορήγηση επιδομάτων στους αστυνομικούς. Επίσης αναφέρθηκαν στην ανάγκη διάψευσης των φημών για επικείμενο κλείσιμο του ΑΤ Κλειτορίας και η εγρήγορση για την πρόληψη πυρκαγιών, λόγω περιόδου. Τέλος αφού επεσήμαναν την ανάγκη αποσυμφόρησης των φυλακών «Αγ. Στεφάνου» ζήτησαν την αποκατάσταση της διοικητικής ιεραρχίας στο Κατάστημα, μετά την απαράδεκτη και αναξιοκρατική αλλαγή, που προ ημερών επέβαλε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.