.

ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στην αυριανή συγκέντρωση απέναντι στο χουντικής κοπής νομοσχέδιο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στην αυριανή συγκέντρωση απέναντι στο χουντικής κοπής νομοσχέδιο



«Όλοι και όλες την Πέμπτη στις 19.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Κάτω τα χέρια από τα δημοκρατικά δικαιώματα και στις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες» αναφέρει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙZA

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙZA καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετάσχουν στην μεγάλη συγκέντρωση των συνδικάτων που θα γίνει αύριο στις 19.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, απέναντι στο «χουντικής κοπής νομοσχέδιο» για τις διαδηλώσεις.

«Όλοι και όλες υψώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα συνδικάτα, απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που θέλει να καταργήσει συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και να μας γυρίσει στις σκοτεινές εποχές του κράτους- χωροφύλακα. Απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που ανάγει την αστυνομία σε απόλυτο ρυθμιστή του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται ελεύθερα και προβλέπει ακόμα και την ευθύνη των διοργανωτών μιας κινητοποίησης για οτιδήποτε συμβεί σε αυτή, αν κριθεί ότι δεν την προφύλαξαν επαρκώς - αν δεν πείσουν δηλαδή για τις επιδόσεις τους στην καταστολή!» τονίζει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, η κυβέρνηση «που κατάργησε το πανεπιστημιακό άσυλο, επανέφερε την επιστράτευση απεργών και έκανε την αστυνομική αυθαιρεσία "κανονικότητα", προχωράει - με τη συναίνεση των προθύμων στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, αλλά δυστυχώς και στην ηγεσία της ΓΣΕΕ- σε ένα αντιδημοκρατικό κατήφορο που αγγίζει πια τα όρια της ίδιας της Δημοκρατίας και βασικών δημοκρατικών ελευθεριών».

«Χρέος όλων μας είναι να υψώσουμε τείχος Δημοκρατίας και να προστατεύσουμε τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες. Ο πραγματικός κίνδυνος για την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου δεν είναι οι δημοκρατικές ελευθερίες, όπως θέλει να μας πείσει η Κυβέρνηση. Είναι οι καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, η φτωχοποίηση της κοινωνίας και η περιστολή της δημοκρατίας!» τονίζει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλοι και όλες την Πέμπτη στις 19.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Όχι στο χουντικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Κάτω τα χέρια από τα δημοκρατικά δικαιώματα και στις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες» καταλήγει.

avgi.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.