.

Δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστου Σπίρτζη, για τα επεισόδια στο υπουργείο Υγείας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστου Σπίρτζη, για τα επεισόδια στο υπουργείο Υγείας



Χρ. Σπίρτζης: Οι ήρωες στην αντιμετώπιση της πανδημίας δεν έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν δημοκρατικά τα αιτήματα και τις αγωνίες τους και τα ΜΑΤ του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη τους το κατέστησαν σαφές σήμερα το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας.

Σήμερα, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν χειροκροτεί από τα μπαλκόνια τους εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές στα δημόσια νοσοκομεία.

Τους «χειροκροτεί» με κλομπ στο δρόμο εφαρμόζοντας τον αντιδημοκρατικό νόμο για τις διαδηλώσεις που πρόσφατα ψήφισε ενισχύοντας την εργαλειοθήκη του δόγματος «τρόμος και πάταξη».

Τους «χειροκροτεί» με χημικά και δακρυγόνα αναδεικνύοντας τα ψέματα της κυβέρνησης για τις δήθεν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών στις δημόσιες δομές υγείας.

Οι ήρωες στην αντιμετώπιση της πανδημίας δεν έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν δημοκρατικά τα αιτήματα και τις αγωνίες τους και τα ΜΑΤ του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη τους το κατέστησαν σαφές σήμερα το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας.

Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα στα διαγγέλματα του κυρίου Μητσοτάκη διαλύονται με κρότο στην καθημερινότητα των πολιτών που βιώνουν έναν άνευ προηγουμένου αντιδημοκρατικό κατήφορο, στα σχολεία, την καθημερινότητα, την εργασία, τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Δεν αρκούν τα διαγγέλματα για την αντιμετώπισης της κρίσης ούτε η «άριστη» επικοινωνιακή πολιτική εικονικής πραγματικότητας της ΝΔ, που διαψεύδεται κάθε στιγμή από την πραγματική ζωή και τα πραγματικά προβλήματα. 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.