.

Το ΟΧΙ στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, θα ακουστεί. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Το ΟΧΙ στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, θα ακουστεί.Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας όπου διαπιστώνεται η κατάρρευση της Δημόσιας Διαβούλευσης για το σχέδιο νόμου «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προστασίας της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις».στη σελίδα opengov.gr. Ελπίζουμε να πρόκειται για παροδικό τεχνικό ζήτημα και σε κάθε περίπτωση θεωρούμε επιβεβλημένη την παράταση της διαβούλευσης ώστε φορείς, συνδικάτα, αστυνομικοί και πολίτες να καταγράψουν την 'αποψή τους για το εν λόγω νομοθέτημα 

   Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2021    

Αρ. Πρωτ.:400/8-α

Προς: 1) Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

              κα ΚΕΡΑΜΕΩΣ Νίκη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

          2) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

              κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

         3) Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

              κ. ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ Κυριάκο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

         4) Πολιτικά Κόμματα

          5) Μ.Μ.Ε.

          6) Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         7) Αστυνομικές Υπηρεσίες

 Θέμα: «Αδυναμία υποβολής προτάσεων στην Ανοικτή Διαβούλευση opengov.gr

Κυρία και Κύριοι Υπουργοί,

        Πριν λίγα 24ωρα αναρτήθηκε προς διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προστασίας της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις».

       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκπροσωπώντας 10.000 αστυνομικούς εξέδωσε χθες σχετικό κείμενο (υπ' αριθ. 400/8 από 18/01/2021προκειμένου να κατατεθούν οι απόψεις μας στη διαδικτυακή πλατφόρμα opengov.grΠαρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας από χθες  18/01/2021 ώρες βραδινές, έως και μεσημβρινές ώρες της 19/01/2021, δεν δυνάμεθα να καταθέσουμε τις προτάσεις μας διαδικτυακά για το λόγο ότι η προαναφερόμενη ιστοσελίδα δεν λειτουργεί.

Πολλά δε είναι τα μέλη μας που είτε επισκέπτονται δια ζώσης, είτε επικοινωνούν με τα γραφεία μας διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η πρόσβαση στη διαδικτυακή σελίδα δεν είναι εφικτή και συνεπώς δε δύναται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

       Κυρία και Κύριοι Υπουργοί,

      Επειδή φρονούμε ότι το εν λόγω Σχέδιο Νόμου εμπεριέχει ρυθμίσεις οι οποίες θα επηρεάσουν  τη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. ως Οργανισμού στο μέλλον, αρνητικά κατά την άποψή μας, θεωρούμε δεδομένη την παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων στην προαναφερόμενη διαβούλευση, για ικανό χρονικό διάστημα, πέραν της καταληκτικής προθεσμίας (20:00 της 20/01/2021) που ισχύει έως σήμερα.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.