.

Η Παιδεία δεν αστυνομεύεται, περιφρουρείται ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Η Παιδεία δεν αστυνομεύεται, περιφρουρείταιΤο Τμήμα των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία λέει ΟΧΙ στην ίδρυση μιας ακόμη ομάδας κομματικού στρατού εντος της ΕΛ.ΑΣ, που στήνει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για τον έλεγχο και την αποτροπή της παραβατικότητας στα Πανεπιστήμια της χώρας. Εξάλλου ήδη η Πανεπιστημιακή κοινότητα έχει υποβάλλει τις προτάσεις της γι αυτό το θέμα. Ούτε θα δεχτούμε τη λογική της Κυβέρνησης της ΝΔ που για κάθε πρόβλημα έχει για μια και μόνη λύση ως πανάκεια το να ιδρύει κάθε φορά και μια νέα αστυνομική ομάδα με τη γνωστή μάλιστα τακτική της παράκαμψης του θεσμού των Πανελληνίων εξετάσεων.


Η καταπονημένη ελληνική κοινωνία των απανωτών κρίσεων, δεν χρειάζεται ούτε «παιδονόμους» ούτε «τροχονόμους» των συμπεριφορών των φοιτητών και της διακίνησης ιδεών μέσα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.


Το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τους εργαζόμενους στην Ελληνική Αστυνομία που μάχονται για να διατηρήσουν την αξιοπιστία του Σώματος στον οποίο υπηρετούν,αντιδρώντας στην πλήρη υποβάθμιση του εκπαιδευτικού επιπέδου του ένστολου εργαζομένου και διεκδικώντας παράλληλα την αναβάθμισή του,συμβάλλοντας στη συνολική προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας για ανάπτυξη μέσα απο κανόνες που θέτουν οι θεσμοί και οι αξίες της Δημοκρατίας και τα όρια της Συνταγματικής νομιμότητας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.