.

Συνάντηση της Χαράς Καφαντάρη με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κολοκούρη. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση της Χαράς Καφαντάρη με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κολοκούρη.Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθήνας και Αν. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χαρά Καφαντάρη, συνάντησε χθες τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κολοκούρη στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής.

Η Χαρά Καφαντάρη  έκφρασε τα συλλυπητήριά της και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τον άδικο χαμό του αρχιπυροσβέστη  Γ Ζαφειρόπουλου, ο οποίος εν ώρα καθήκοντος έχασε τη ζωή του στην Αλεξανδρούπολη, πρόσφατα.

 Η σημαντική προσφορά του Π. Σ. στην ελληνική κοινωνία σε όλες τις δύσκολες στιγμές, είτε φυσικές καταστροφές, οι οποίες αυξάνουν και λόγω κλιματικής αλλαγής, αλλά και στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι αξιέπαινη και αναγνωρίζεται από το κοινωνικό σύνολο.

Η βουλευτής συζήτησε με τον Αρχηγό του Π.Σ. σχετικά με τον εξοπλισμό σε υλικά μέσα του Π.Σ., την  πορεία υλοποίησης του νόμου 4662/2020, μέσω εφαρμοστικών πράξεων, καθώς και για την  έγκαιρη προετοιμασία του σώματος για την αντιπυρική περίοδο. Επίσης ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη του εμβολιασμού των εργαζομένων στο Π.Σ.

Πρέπει να επισημανθεί ότι είναι θετική η πρόθεση του Π.Σ. να στηρίξει έμπρακτα την οικογένεια του αδικοχαμένου αρχιπυροσβέστη  Ζαφειρόπουλου.

Η βουλευτής και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος συμφώνησαν ότι θα είναι σε επικοινωνία και μελλοντικά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.