.

Όλο το Π.Δ. για την ''Οργάνωση Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις '' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Όλο το Π.Δ. για την ''Οργάνωση Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις ''




Το bloko.gr αποκαλύπτει όλο το σχέδιο του ΠΔ έκτασης 225 σελίδων, με το οποίο ο Δένδιας και η άγνωστη επιτροπή εμμένει κι επιμένει στην αναδιοργάνωση της αστυνομίας. Το ΠΔ δόθηκε πριν από λίγες ημέρες σε στικάκια σε συνδικαλιστές της αστυνομίας και προχθες η ΠΟΑΣΥ "παρουσίασε" εν στενώ κύκλο το περιεχόμενο του.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις κρίσεις και τις επισημάνσεις σας σε σχόλια, καθώς όμως και άρθρα με κριτική είτε στο σύνολο είτε επιμέρους.
Διαβάστε ΕΔΩ όλο το σχέδιο του ΠΔ για την οργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Διαβάστε στη συνέχεια το ρεπορτάζ του bloko.gr για τις διατάξεις που αφορούν στην ασφάλεια

Ο Δένδιας διαλύει την ασφάλεια, Τί προβλέπει το Π.Δ. - Καταργεί τις υποδιευθύνσεις, Αστυνομικοί διευθυντές στα ... τμήματα


Μέσα σε 275 σελίδες περιέχεται το διάταγμα αστραπή σε μορφή ΠΔ, με το οποίο ο απερχόμενος κυρ Δένδιας επιχειρεί να βάλει τη ταφόπλακα στην ασφάλεια, αλλά με ... σινιέ μάρμαρο!
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ακολουθώντας και τηρώντας την παγιωμένη αρτηριοσκληρωτική τακτική του, παρέδωσε χθες στους συνδικαλιστές το ΠΔ. γα την αναδιάρθρωση της ασφάλειας, ζητώντας ολοκληρωμένες προτάσεις μέσασε δύο ημέρες. Έτσι με την επίφαση των ανοιχτών δημοκρατικών διαδικασιών διαύγειας και μ' επίπλαστο διάλογο, πιέζει μέσα σε προθεσμίες μηδέν, να περάσει διατάξεις και αναδιαμορφώσεις, με τις οποίες, τώρα που έφυγε ο διαπρύσιος Παπαγιαννόπουλος, αντιτίθεται το σύνολο της ηγεσίας (σχεδόν) και δηλώνει αδυναμία εφαρμογής.
Ο Δένδιας  όμως, σε ένα ακόμη ρεσιτάλ εσωστρεφούς ναρκισσισμού και ξεροκεφαλιάς, ζητά μέσα στο διάστημα που απομένει για τον ανασχηματισμό, να περάσει και αυτή την υπηρεσία της αστυνομίας από το ικρίωμα της αυθεντίας του. Για μια υπηρεσία, που πολλάκις ο ίδιος εξήρε, σεμνυνόμενος για τα αποτελέσματα και τη συμβολή της στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Τα κραυγαλέα δεδομένα που μετά από μια πρώτη ανάγνωση προκύπτουν, είναι η δημιουργία (φευ) του ελληνικού ... fbi, υπό την ονομασία του οργανωμένου εγκλήματος με τις ίδιες κι απαράλλαχτες συνταγές και υλικά και πάνω στις συντεταγμένες της υπάρχουσας δομής της ασφάλειας.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι συνενώνει τα τμήματα εγκλημάτων κατά ζωής με το ιδιοκτησιας, ενώ το ίδιο γίνεται και στην ασφάλεια!
Το μεγάλο έγκλημα όμως είναι η κατάργηση των 5 υποδιευθύνσεων στην Αττική, ενώ στο οργανόγραμμα της διοίκησης, προβλέπονται ως διοικητές τμημάτων μέχρι και αστυνομικοί διευθυντές.

#bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.