.

Π.Ο.ΑΣ.Υ.: Μήνυμα στήριξης - συμπαράστασης στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Π.Ο.ΑΣ.Υ.: Μήνυμα στήριξης - συμπαράστασης στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.

  
200-4-148a


Αθήνα, 05 Ιουνίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 200/4/148

Μήνυμα στήριξης - συμπαράστασης

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στο πλαίσιο των εργασιών του Διοικητικού και του Γενικού της Συμβουλίου την 3 & 4 Ιουνίου 2014, αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει δημοσίως τη στήριξή της στις απολυμένες και δικαιωμένες από την Ελληνική Δικαιοσύνη, καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.

 Η Πολιτεία, οφείλει να τις επαναπροσλάβει άμεσα, επιδεικνύοντας τον οφειλόμενο σεβασμό τόσο στις ίδιες προσωπικά, όσο στην Ελληνική Δικαιοσύνη, που με τις αποφάσεις της αποφάνθηκε ξεκάθαρα για το δίκαιο του αγώνα τους.
  Η Κυβέρνηση αντί να χρησιμοποιεί την Ελληνική Αστυνομία για να κάμψει τις κοινωνικές αντιδράσεις που προκαλούν εδώ και τέσσερα χρόνια τα Μνημόνια, οφείλει να υπερασπιστεί την πολιτική της, όχι με τον αυταρχισμό, αλλά με τα δημοκρατικά μέσα του διαλόγου και την αξία των επιχειρημάτων. Καλέσαμε δε την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να προστατεύσει τον αστυνομικό θεσμό από κάθε είδους πολιτικές σκοπιμότητες.
  Οι Έλληνες Αστυνομικοί είμαστε κι εμείς ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και βιώνουμε τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες αγωνίες. Είμαστε κι εμείς θύματα. Δεν βρισκόμαστε απέναντί της. Αντιθέτως αγωνιζόμαστε με σθένος για να επιζήσουμε, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη μας σε κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται και επιζητεί ένα καλύτερο αύριο στην πατρίδα μας.

ypografes-poasy200-4-148b 


200-4-148c0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.