.

Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικής Αστυνομίας(ΠΟ.Κ.Ε.Α.)-Ιστορική αναδρομή στο ''Χόλιγουντ της Μεσογείων'' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικής Αστυνομίας(ΠΟ.Κ.Ε.Α.)-Ιστορική αναδρομή στο ''Χόλιγουντ της Μεσογείων''


Προσπάθησε ο Υπουργός Εσωτερικών αλλά δεν έπεισε κανέναν, ούτε και τους παρευρισκόμενους Βουλευτές της συμπολίτευσης.Αντίθετοι για το ΠΟΚΕΑ τόσο οι Οικολογικές Οργανώσεις, όσο και οι κάτοικοι της περιοχής: “Με το ΠΟΚΕΑ τσιμέντο να γίνουν ,ΤΖΟΓΟΣ να γίνεται με τα εκατ. ΔΙΣ ΚΕΡΔΟΣ”. Παντού κέρδη, γεμάτα γραφεία και καρέκλες και βολέματα.

Πλειστηριασμός στο Κοινοβούλιο και αλληλοκατηγορίες για το ΠΟΚΕΑ. 20.000 τ.μ. σχεδίαζε ο κ. Λαλιώτης για το καλό των κατοίκων και 28.000 τ.μ. η Ν.Δ. Οικολόγοι εμφανίστηκαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκ των υστέρων. Δεν ήξεραν, δεν θα συμφωνούσαν. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Λαλιώτης δήλωνε ξανά και ξανά ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης «Το πάρκο ανήκει στον Αθηναϊκό Λαό και στα παιδιά του». Ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου το βαλτοπέδιο της οδού Μεσογείων.

Μούγκα στο Δήμο Αθηναίων για το ΠΟΚΕΑ, οι οικολογικές ευαισθησίες πού πήγαν, κ. δήμαρχε το Φθινόπωρο ήρθε, οι κάτοικοι της περιοχής θα αντισταθούν. Το ΠΟΚΕΑ δε θα γίνει, τα σχέδια της Κυβέρνησης θα ακυρωθούν.

Γνώσεις Αντιτρομοκρατικής θα πρέπει να έχει ο Διευθυντής του ΠΟΚΕΑ. Δεν το λέγανε από την αρχή ότι θέλουν να φτιάξουν το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να ξεμπερδεύουν;

Κουτοπονηριές, παραλίγο να βγάλει βλάκες τους παριστάμενους Βουλευτές ο κ. Υπουργός στην επιμονή του ότι θα φτιαχτεί το Χόλιγουντ της ΕΛ.ΑΣ. στη Μεσογείων.



*Απο το αρχείο του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.