.

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Η Πρωτομαγιά του 2012 είναι μια ευκαιρία να ξαναπιάσουμε το νήμα των μεγάλων κινητοποιήσεων που 2 χρόνια τώρα δίνει ο λαός μας ενάντια στα μνημόνια και τους πολιτικούς εκφραστές τους. Ακόμη και αν είναι λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, οι κινητοποιήσεις της πρωτομαγιάς χρειάζεται να στείλουν ένα σαφές και δυνατό μήνυμα. Ο ταξικός αγώνας συνεχίζεται και το δυναμικό που μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς είναι υπαρκτό. Θα μας βρουν μπροστά τους στους δρόμους, με τις απεργίες, τις καταλήψεις και τις διαδηλώσεις μας. Θα μας βρουν μπροστά τους και στις κάλπες.
Οι εργαζόμενοι που έχουν έλθει μαζικά και κατ’ επανάληψη στο προσκήνιο όλο το προηγούμενο διάστημα, με 19 γενικές απεργίες, καταλήψεις, κλαδικές κινητοποιήσεις, το κίνημα των πλατειών, το κίνημα ενάντια στα χαράτσια και τόσα άλλα, έχουν αναδείξει τα αιτήματά τους. Αυτό τον κόσμο και αυτά τα αιτήματα δεσμεύεται να εκφράσει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ενωτικά, διεκδικώντας με κάθε πολιτικό μέσο συνεργασία για τη συμπαράταξη της Αριστεράς. Με πλαίσιο τις ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Προβάλλοντας σαν εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, την κυβέρνηση της Αριστεράς. Επιμένοντας στην ανατροπή των μνημονίων, και όλων των αντιλαϊκών μέτρων. Επιμένοντας και αναδεικνύοντας ότι οι πραγματικοί ένοχοι της τραγωδίας που ζούμε, είναι οι τοκογλύφοι - καπιταλιστές και τα διεθνή τους στηρίγματα ενάντια σε κάθε προσπάθεια ενοχοποίησης μεταναστών και προσφύγων. Με ανοιχτό το βλέμμα στο μέλλον, για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και εκμετάλλευση, για το σοσιαλισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.