.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ


Σήμερα 30-4-2012 στα γραφεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή , συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών και Πανελλήνιων Ενώσεων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και των συνταξιούχων του Πυροσβεστικού Σώματος με αντιπροσωπεία του Συνασπισμού, αποτελούμενη από τον Κώστα Ήσυχο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, τον υπεύθυνο του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων Τάσο Μαυρόπουλο και τον Γραμματέα της Νεολαίας Ν. Ηλιόπουλο.

Οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστών αναφέρθηκαν στα φλέγοντα προβλήματα που βιώνουν οι επαγγελματικοί οργανισμοί τους αλλά και οι ίδιοι, ζώντας τη σκληρή πραγματικότητα των μνημονιακών πολιτικών.

Από την πλευρά  τους οι εκπρόσωποι του ΣΥΝ εξέφρασαν τη στήριξη τους στους αγώνες των εργαζομένων, θεωρώντας τους ενιαίο κομμάτι του εργατικού κινήματος ,  τονίζοντας ότι πρέπει ο αγώνας τους να αγκαλιαστεί από το σύνολο της εργατικής τάξης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.