.

Σύσκεψη για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λιμενικών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Σύσκεψη για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λιμενικών

Πραγματοποιήθηκε στις  31-5-2012, κατόπιν σχετικού αιτήματός της ΠΟΕΠΛΣ σύσκεψη υπό την προεδρία του Υπουργού ΠτΠ κ. Οικονόμου Ελευθέριου, παρουσία του Γ.Γ. Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Χριστόπουλου Αθανάσιου, του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχου Λ.Σ. Σούλη Κωνσταντίνου, του Υπαρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχου Φουστάνου Θεόδωρου, του αρμόδιου Κλαδάρχη Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. Πετρόπουλου Παναγιώτη και του Δ/ντη ΔΙΧΕΔΑΠ Πλοιάρχου Λ.Σ. Μεταξά Νικόλαου και της Ομοσπονδίας.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των στελεχών του Λ.Σ. και η πορεία εξέλιξης στο μείζον θέμα της καταβολής των οφειλόμενων δαπανών.
Από την ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, φάνηκε σχετική πρόοδος σε ότι αφορά τον έλεγχο των συγκεκριμένων δαπανών.
Από τα περίπου 7.500.000 € χρωστούμενων δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, έχουν σταλεί στη ΥΔΕ και βρίσκονται στο τελικό στάδιο ελέγχου, τα 3.500.000 €.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.