.

Και οι Ισπανοί στρατιωτικοί στους δρόμους ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Και οι Ισπανοί στρατιωτικοί στους δρόμους

Αιτία κοινωνικού πολέμου για τις Ισπανικές Στρατιωτικές Οργανώσεις είναι οι πρόσφατες ρυθμίσεις της κυβέρνησης του Mariano Rajoy. Οι Σύνδεσμοι των Στρατιωτικών, έχουν εκφράσει την οργή τους για τα μέτρα προσαρμογής, όπως ονομάζονται τα σαρωτικά μέτρα λιτότητας, που παίρνει η κυβέρνηση Ραχόι.

Αξιοπρέπεια και Δικαιώματα είναι το λογότυπο του Ενιαίου Συνδέσμου Ισπανών Στρατιωτικών (AUME).

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, Mariano Casado, ζήτησε τη 17 Ιουλίου 2012, από το Υπυργείο Εθνικής Άμυνας της Ισπανίας διευκρινίσεις, ώστε να αρθεί το συντομότερο δυνατόν η "γενική αβεβαιότητα" που επικρατεί μεταξύ των μελών των Ισπανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η μείωση του στρατιωτικού προσωπικού κατά 20.000 άνδρες, η περικοπή του 13ου μισθού και πολλών επιδομάτων, η μείωση των διακοπών μαζί με την ανάλγητη συνολική δέσμη μέτρων λιτότητας κατά των δημοσίων υπαλλήλων, οδηγούν σε κινητοποιήσεις χιλιάδες Ισπανούς που διαδηλώνουν στην πρωτεύουσα της Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών, πυροσβεστών αλλά και των στρατιωτικών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.