.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ

Ενώ η εγκληματικότητα είναι στο κόκκινο, η κυβέρνηση της  “ευθύνης και εθνικής διαπραγμάτευσης”, χρησιμοποίησε την ασφάλεια και τα ΜΑΤ ως απεργοσπαστικό μηχανισμό, για να σπάσει την απεργία των χαλυβουργών με απροκάλυπτη βία.
Η κυβέρνηση χωρίς ίχνος ντροπής, δείχνει το δρόμο που έχει επιλέξει να υπηρετήσει και τις προτεραιότητές της. Θεωρεί τους απεργούς και  όποιον είναι αντίθετος στα σχέδια της τρόικας, των τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους, πιο επικίνδυνους από τους  εγκληματίες. Δίνει προτεραιότητα στην καταστολή κάθε αντίδρασης προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου και να τρομοκρατήσει όποιον ζητάει την αξιοπρέπειά του και το δικαίωμα στη ζωή.
Όταν πρόκειται για απεργούς και διαδηλωτές, η “ευνομούμενη πολιτεία”, δίνει αμέσως λύσεις.  Όταν πρόκειται  για παρακρατικές ομάδες, όπως η Χρυσή Αυγή, που με πρόσχημα την ασφάλεια  σπέρνουν τον τρόμο στις γειτονιές της Αθήνας και στην υπόλοιπη Ελλάδα, δηλώνει ανήμπορη.
Καταδικάζουμε τη χρησιμοποίηση της αστυνομίας στην καταστολή των εργατικών κινητοποιήσεων και των λαϊκών αγώνων.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.