.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Η καταστολή και η τρομοκρατία των τελευταίων ημερών ενάντια στους λαΐκούς αγώνες αποτελούν το τελευταίο οχυρό της τρικομματικής κυβέρνησης η οποία επιφύλλασε θερμή υποδοχή στη Καγκελάριο Μέρκελ. Οι πολιτικοί εκφραστές των μνημονίων και της λιτότητας, έχοντας χάσει κάθε λαΐκή νομιμοποίηση, αξιοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο της εργασίας που αντιστέκεται και διεκδικεί μία ζωή με αξιοπρέπεια.
Τα βασανιστήρια στο κτίριο της ΓΑΔΑ, τα πογκρόμ προσαγωγών και συλλήψεων με ψευδείς κατηγορίες, τα χημικά και το ξύλο δείχνουν πως η κυβέρνηση αδυνατεί να ολοκληρώσει το έργο που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Οι αστυνομικές αρχές αυθαιρετούν έχοντας πλήρη κάλυψη από την κυβέρνηση και οι εισαγγελικές αρχές εθελοτυφλούν δημιουργώντας ασπίδα προστασίας στην κυβερνητική επιλογή να καταπατήσει κάθε έννοια δημοκρατικού δικαιώματος.
Οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους να σταθούν στην πρώτη γραμμή των αγώνων μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης και των πολιτικών που διαλύουν τις ζωές μας.
11/10/2012
To Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.