.

Ποιοι οι λόγοι που υπαγορεύουν επιφυλάξεις για το συνδικαλισμό στις ΕΔ; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι οι λόγοι που υπαγορεύουν επιφυλάξεις για το συνδικαλισμό στις ΕΔ;

Στη Χώρα μας η καταστολή, η περικοπή, η υποβάθμιση, η απαξίωση, ο ευτελισμός, γίνεται σε τέτοιο dt χρόνο που απορεί κανείς για την ετοιμότητα. Οτιδήποτε προάγει το δικαίωμα, την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό, τη σκέψη, την ιδέα, την πρόταση, καταλήγει στα χρονοντούλαπα της μελέτης, στο βάλτο, στο «μακριά από εμένα και ό,τι θέλει ας γίνει μετά».

Πάω το χρόνο πίσω στις 3-4-1997, όταν το 5ο Επιτελείο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δηλαδή το Επιτελείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, συνέταξε ενημερωτικό σημείωμα αναζητώντας να βρει λύση για το θέμα: «Συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις» και να ενημερώσει προς τούτο τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας, για τη στάση που πρέπει να κρατήσει αυτός, σε συνεργασία και κυρίως με τον κ. Υπουργό Εργασίας, αναφορικά με τα δυσμενή σχόλια που έχει εισπράξει η Ελλάδα από τη μη εφαρμογή των άρθρων 5 και 6 του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.