.

Τα καταιγιστικά νέα μέτρα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τα καταιγιστικά νέα μέτρα

Αθήνα 8 Νοεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 500/1/19στ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
  Το συνδικαλιστικό μας κίνημα κάνοντας ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό ενάντια στη δρομολογούμενη λαίλαπα των νέων μέτρων που ψηφίστηκαν χθες (07-11-2012) στη Βουλή δεν εγκαταλείπει τον αγώνα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή και εκτός της Βουλής και εντός αυτής εξάντλησε κάθε όριο προσπάθειας για την αποφυγή των δυσχερών οικονομικών μέτρων στους συναδέλφους. Τα μέτρα αλλάζουν άρδην τη ζωή όλων μας σε συνθήκες οριακής διαβίωσης με την περιχαράκωση, την ηττοπάθεια, και την παραίτηση να αποτελούν το θανάσιμο κίνδυνο της «επόμενης ημέρας» και κάτι τέτοιο είναι πολύ χειρότερο και από τις συνέπειες των απάνθρωπων μέτρων (επισυνάπτουμε επιγραμματικά τις συνέπειες και πίνακες μισθολογικού κόστους).
  Γι' αυτό οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι. Απαιτείται να μη χάσουμε το θάρρος μας, απαιτείται να συνεχίσουμε δοκιμαζόμενοι αλλά μη καμπτώμενοι, μπροστά σ' αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία. Προέχει η διασφάλιση της μεταξύ μας αλληλεγγύης λόγω της ιδιαιτερότητας του λειτουργήματος μας καθώς διαφορετικά θα χαθούμε στη δίνη των εξελίξεων.
  Η ομοσπονδία μας μαζί με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα θα αγωνιστούν με κάθε νόμιμο τρόπο για να καταπέσουν και να ακυρωθούν οι ληστρικές διατάξεις που έρχονται καταφανώς σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας μας για να μη γίνουν τα παιδιά μας σκλάβοι των λυμεώνων και των διεθνών τοκογλύφων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.