.

Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν και άλλο τη ΣΩΤΗΡΙΑ μας; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν και άλλο τη ΣΩΤΗΡΙΑ μας;

Το  νέο μνημόνιο  είναι μια πραγματικότητα. Τα νέα ληστρικά μέτρα που κτυπούν βάναυσα τη ζωή μας και μας οδηγούν στην εξαθλίωση , την βαθιά ύφεση και το αδιέξοδο  είναι πλέον νόμος της Πολιτείας.
Μιας πολιτείας που πλέον είναι ξεκομμένη από τον κυρίαρχο λαό της και δίνει πλέον λόγο η κυβέρνησή  της  σε  υπερκείμενα και αλλοδαπά κέντρα εξουσίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μια μέρα πριν, στις απέλπιδες προσπάθειες αντιπροσωπείας των Προέδρων των σωματείων των ένστολων των Σ.Α. σε  επαφές στη Βουλή, ο εισηγητής βουλευτής  του μνημονίου ,της Ν.Δ. μας  ενεχείρησε  τα στοιχεία για το  μισθολόγιο μας που βασίστηκαν οι νέες περικοπές στην ΑΓΓΛΙΚΗ  γλώσσα.
Προφανώς  η γλώσσα είναι το λιγότερο.  Εδώ το σύνολο της πολιτικής ασκείται πλέον από την ξενόφερτη τυραννία των δανειστών , των τοκογλύφων, των μερκελιστών και των κερδοσκόπων των αγορών.
Δυστυχώς διαπιστώσαμε το μέγεθος της κοροϊδίας στο πετσί μας. Η δήθεν αναπλήρωση του εισοδήματος των ενστόλων και η προστασία από την φιλένστολη κυβερνώσα πλειοψηφία και το αμέριστο ενδιαφέρον του κ. Πρωθυπουργού, μετατράπηκε σε ένα ανελέητο τσεκούρωμα των  πενιχρών μισθών μας

διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννη Σταμούλη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.