.

ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.


ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ
ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
Συνάδελφοι,
Τα νέα εγκληματικά μέτρα που τίθενται σήμερα στη Βουλή για ψήφιση, σήμερα το βράδυ, μας οδηγούν με σιγουριά στην απίστευτη εξαθλίωση, που βέβαια δεν είναι ο πάτος, μιας και προβλέπεται και νέο τσεκούρωμα και το 2013 και το 2014. Η ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ από το λόμπι των Τροϊκανών, των Διαχειριστών της Κρίσης και των Μνημονιακών Θιασωτών.
Οι μνημονιακοί λογιστές της κρίσης με τα νέα μέτρα, σε απλά μαθηματικά προχωρά στην ετήσια μεσοσταθμική συρρίκνωση του ετήσιου εισοδήματος μας από την 01-08-2012, που ξεπερνά πλέον το 15 % με το σφαγιασμό των βασικών μισθών, των επιδομάτων, της ωριαίας νυκτερινής αποζημίωσης (από 2,93 € στα 2,60 €), κατάργηση της οικογενειακής παροχής, κατάργηση των δώρων (από 01-01-2013). Το τσεκούρωμα εκτείνεται στο 2013 με περαιτέρω μείωση κατά 130 εκατ. € του μισθολογικού κόστους ενώ για το 2014 με την εφαρμογή «νέου μισθολογίου» θα αφαιμαχθούν επιπλέον 88 εκατ. €.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.