.

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τις διαρροές σχετικά με τις περικοπές στο νέο μισθολόγιο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τις διαρροές σχετικά με τις περικοπές στο νέο μισθολόγιο

Ελάχιστα 24ωρα πριν από τον διαφαινόμενο κίνδυνο της ψήφισης των νέων περικοπών, ως Έλληνες Αστυνομικοί, εκπέμπουμε SOS προς την συγκυβέρνηση, η οποία δυστυχώς μας οδηγεί στην φτωχοποίηση, για να προστατέψουμε το αγαθό της ασφάλειας από τα ισχυρά εκείνα οικονομικά συμφέροντα, που επωφελούνται διαχρονικά από μια παραπαίουσα έως ανύπαρκτη ελεγκτική Ελληνική Αστυνομία.

Οι αποδυναμωμένες αστυνομικές υπηρεσίες, πρέπει να ενισχυθούν και να στηριχθούν και όχι να διαλυθούν. Διαφορετικά οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι τα κυκλώματα του εγκλήματος, η διαφθορά και η διαπλοκή.
Επιπλέον, ο μαρασμός της Ελληνικής Αστυνομίας οδηγεί στην ισχυροποίηση των ιδιωτικών συμφερόντων ασφάλειας.
Σύμφωνα με τις διαρροές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με ανεπίτρεπτες διατάξεις για νέες περικοπές, έτσι όπως αυτές καταγράφηκαν από κύκλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η Ελληνική Αστυνομία αντί να ενισχυθεί, όπως οφείλουν να πράξουν, απενεργοποιείται και συνθλίβεται ο Έλληνας Αστυνομικός.

διαβάστε περισσότερα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.