.

Ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ-Η τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια και φραστικές καταδίκες ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ-Η τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια και φραστικές καταδίκες


Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 200/4/134
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Το συνδικαλιστικό μας κίνημα με αφορμή τις τελευταίες επιθέσεις σε διάφορους στόχους και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, καταδικάζει για άλλη μια φορά τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, υπενθυμίζοντας ότι η τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια και φραστικές καταδίκες.
  Όταν βάλλονται οι θεσμοί και δυναμιτίζεται η πολιτική ομαλότητα, δημοκρατικό καθήκον όλων είναι ο συντεταγμένος αγώνας για τη θωράκιση της δημοκρατίας, μακριά από άναρθρες κραυγές και πρόσκαιρες επικοινωνιακές εντυπώσεις.
  Ως συνδικαλιστικοί φορείς, που εκπροσωπούμε το σύνολο των Ελλήνων Αστυνομικών και γνωρίζουμε πόσο απαιτητική είναι η προσπάθεια των υπηρεσιών με τα σημερινά δεδομένα για να αντιμετωπιστούν οι τυφλές πράξεις βίας και τρομοκρατίας, αγωνιζόμαστε για τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, με πνεύμα διακομματικής συνεννόησης, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό το έργο των συναδέλφων μας στη δίωξη κάθε μορφής εγκλήματος, μη επιτρέποντας σε κανέναν να επιβουλεύεται τη δημόσια τάξη και ασφάλεια των πολιτών. Επιτέλους, το αγαθό της ασφάλειας δεν μπορεί να είναι πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων και εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων.
  Ας μην λησμονούμε, τέλος, ότι οι θιασώτες της βίας και τα εκτελεστικά τους όργανα, «κενά ασφαλείας» εκμεταλλεύονται για να δράσουν. Είμαστε, ωστόσο, βέβαιοι ότι με μεθοδικότητα και πολλή προσπάθεια, έχοντας την υποστήριξη του πολιτικού κόσμου και ολόκληρης της κοινωνίας, και αυτό το «στοίχημα» θα το κερδίσει η Ελληνική Αστυνομία.
ypografes_poasy-poaxia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.