.

Άπάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στον Υπ.Ναυτιλίας για την ερώτηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Άπάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στον Υπ.Ναυτιλίας για την ερώτηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. μετά από την απάντηση του κ. Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου προς τους ερωτώντες βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (εδώ) σχετικά με την καταβολή οδοιπορικών εξόδων στα στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση:
Με τεράστια ευχαρίστηση διαβάσαμε την σχετική απάντηση του κ. Υ.Ν.Α. με την οποία επιβεβαιώνει πλήρως την ύπαρξη καταγγελιών που αναφέρουν ότι τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για να λάβουν Φύλλο Πορείας για σχετικές αποφάσεις μεταθέσεών τους υπογράφουν αναφορές αποποίησης των οδοιπορικών τους εξόδων.
Επίσης ενημερώνουμε τον κ. Υ.Ν.Α. ότι όλες οι αποφάσεις που εκδίδει η Διοίκηση Προσωπικού Λ.Σ. αναγράφουν υποχρεωτικά την έγκριση των οδοιπορικών εξόδων.
Πέραν αυτού όμως η εκτέλεση των σχετικών διαταγών γίνεται με προτεραιότητα, η οποία δεν προβλέπεται από πουθενά ως διαδικασία, σε όσους δεν λαμβάνουν ή δηλώνουν επιθυμία μη καταβολής των δικαιούμενων οδοιπορικών εξόδων.
Αυτό συνιστά κατάφορη παραβίαση των σχετικών διατάξεων και έμμεση πίεση στο προσωπικό να δεχτεί την μη καταβολή των δικαιούμενων οδοιπορικών εξόδων προκειμένου να εκτελεστεί η μετάθεσή τους.
Γίνεται φανερό για μία ακόμη φορά, ότι ο κ. Υ.Ν.Α., με το να απομονώνεται και να μην έρχεται σε επαφή με τους συνδικαλιστικούς φορείς, αγνοεί και το προφανές με αποτέλεσμα να εκτίθεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.