.

«Να ο τρομοκράτης», είπε ο Λαφαζάνης δείχνοντας τον Στουρνάρα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Να ο τρομοκράτης», είπε ο Λαφαζάνης δείχνοντας τον ΣτουρνάραΠαραλειπόμενα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νέου Φορολογικού αλλά καθόλου αμελητέα ή δευτερεύοντα.

Μετά τα μαχαίρια που βγήκαν στις ανακοινώσεις Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, οι τόνοι ανέβηκαν όταν βρισκόταν στο βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ψάχνουν τα ΜΜΕ τους τρομοκράτες, αλλά ιδού ο τρομοκράτης», είπε ο κ. Λαφαζάνης στρεφόμενος προς τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Λαφαζάνης έθεσε επίσης μία σειρά από ερωτήματα και αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, είπε ότι ο κ. Στουρνάρας θα υποχρεωθεί να δώσει απαντήσεις γιατί «η κυβέρνηση εξοντώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το πηγαίνει εν μια νυχτί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, απολύοντας τους εργαζόμενους».

Κάλεσε επίσης τον υπουργό Οικονομικών να καταθέσει στη βουλή τις εκθέσεις των Alvarez & Marsal και Black Rock, στις οποίες καταδεικνύεται- όπως είπε- ότι το ΤΤ είναι βιώσιμο. «Οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Τα ίδια εγκλήματα που κάνατε με την ΑΤΕ, πάτε τώρα να τα κάνετε και στο ΤΤ. Θα λογοδοτήσετε, όμως, κύριε υπουργέ. Δεν θα κρυφτείτε πίσω από μια δράκα ΜΜΕ που σας στηρίζουν, ούτε θα σας καλύψει ο εσμός των κονδυλοφόρων σας» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Κατήγγειλε επίσης ευτελισμό της Βουλής με τη διαδικασία, με την οποία εισάγονται αύριο και ψηφίζονται, «επτά νομοσχέδια στη συσκευασία του ενός, προκειμένου η κυβέρνηση να έχει τελειώσει με αυτά μέχρι το βράδυ της Δευτέρας».

Αναφέρθηκε ακόμη και στην απόλυση 330 καθαριστριών στις ΔΟΥ. «Τις πετάτε στο δρόμο, αν και έπαιρναν 330 ευρώ. Και τους λέτε να κάνουν εργολαβική εταιρεία για να συνεχίσουν τη δουλειά τους. Μα δεν είναι εργολάβοι, είναι καθαρίστριες, πολλές από τις οποίες κοντά στη σύνταξη» ανέφερε 

Πηγή: Το ποντίκι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.