.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ


          Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Ε.Α.Π.Σ


Α.Π.2930                                                                                                 13-2-2013 

                ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ  


Προς αξιότιμους Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου 


Κυρίες και κύριοι  Βουλευτές. 

Οι εργαζόμενοι στο Πυροσβεστικό Σώμα, τα τελευταία χρόνια μετά την επιβολή του δυσβάσταχτου Μνημονίου στη χώρα μας, δεχτήκαμε μια άγρια επίθεση στο πενιχρό εισόδημά μας. 

Οι αλλεπάλληλες περικοπές εξανέμισαν τις αποδοχές μας,  πυρπολώντας την ίδια τη ζωή μας, και  φέρνοντας μας στα όρια της επιβίωσης. 

Και  ενώ ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από την τελευταία αναδρομική «σφαγή»  του τελευταίου «Μεσοπρόθεσμου» του 2012, αύριο συζητείται στην   διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, το σχέδιο νόμου «Έγκριση της επικαιροποίησης του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016»  όπου πέρα από τις περικοπές του ειδικού μισθολογίου των ένστολων  για το 2013 όπου ανέρχονται στα 78 εκατομμύρια ευρώ, προβλέπει για το 2014 μία ακόμα μεγαλύτερη περικοπή,  που ανέρχεται  στα 88,2 εκατομμυρίων ευρώ, εξαιτίας της εφαρμογής του  «νέου μισθολογίου» των ένστολων. 

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές. 

Η διαμορφωθείσα πλέον κατάσταση είναι αφόρητα δυσβάσταχτη για το πυροσβεστικό προσωπικό που δίνει καθημερινά, με  κίνδυνο της ζωής του, τη μάχη για την προστασία της ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού πλούτου της πατρίδας από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές. 

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές. 

Μην συντελέσετε με την ψήφο σας στο νέο αυτό χτύπημα  της ζωής μας, αλλά και του αξιόμαχου του επαγγελματικού μας φορέα. 
Ο  Έλληνας Πυροσβέστης που καθημερινά υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες επιτελεί το καθήκον του, περιμένει έστω και τώρα να πράξετε και εσείς το δικό  σας, αναγνωρίζοντας την προσφορά του. 

  


  
Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ 
Ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ 


Νικόλαος Αθάνατος 
Ιωάννης Σταμούλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.