.

ΜΑΤ... με ευαισθησίες ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΤ... με ευαισθησίες


Η συγκεκριμένη είδηση δεν αναδημοσιεύεται για να εξιδανικεύσει τον άχαρο ρόλο της καταστολής που έχουν αναλάβει οι άνδρες τον ΜΑΤ αλλά γιατί δεν αποκρύβουμε καμία είδηση.
Επιπρόσθετα θεωρούμε σημαντική την είδηση προκειμένου να αντιληφθούμε τον τρόπο σκέψης των ανδρών των ΜΑΤ και να βγάλουμε αν είναι δυνατό κάποια συμπεράσματα.
Ακολουθεί ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ...ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΑΕΘ!
   Ως Ένωση έχουμε καθήκον και υποχρέωση εξαίρετες πράξεις τις οποίες κάνουν συνάδελφοι, εντός και εκτός υπηρεσίας, να τις ενθαρρύνουμε και να τις επαινούμε, διότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, για όλους εμάς τους ένστολους, αλλά και για τους υπόλοιπους πολίτες. Μία τέτοια
πράξη πραγματοποίησαν συνάδελφοι της Δ.Α.Ε.Θ και συγκεκριμένα διμοιρίας ΥΜΕΤ, η οποία είχε αποσπαστεί για το χρονικό διάστημα 12.2.2013 έως και 19.2.2013 ως ενίσχυση στην Α.Δ. Λάρισας.
Οι  συνάδελφοί μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες εργασίας (12ωρη εργασία,  μειωμένο μισθό σε συνδυασμό με λιγοστά εκτός έδρας που παρέχονται από την υπηρεσία, απομάκρυνση για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις οικογένειές τους κτλ) κατάφεραν να συγκινήσουν και να ευαισθητοποιήσουν με την πράξη τους.
   Διαβάζοντας σε τοπική εφημερίδα (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης πολύτεκνης οικογένειας με έξι παιδιά,  πρόσφεραν στην οικογένεια αυτή τις μερίδες φαγητού που τους πρόσφερε η υπηρεσία τους, καθώς επίσης και τα σάντουιτς από τη μέριμνα της Υπηρεσίας. Ο επικεφαλής της διμοιρίας επισκέφθηκε την οικογένεια στο σπίτι όπου διέμεναν και διαπίστωσε τις τραγικές συνθήκες διαβίωσής τους, αφού κατοικούσαν σε παράπηγμα, χωρίς θέρμανση και χωρίς ηλεκτρικό.
Το ένα από τα έξι (6) παιδιά, το τριών μηνών βρέφος, ήταν άρρωστο στο νοσοκομείο. Την επομένη ημέρα οι συνάδελφοι συγκεντρώνοντας χρήματα μεταξύ τους, τα παρέδωσαν στην οικογένεια, προκειμένου να αγοράσει  τα απαραίτητα φάρμακα για το άρρωστο βρέφος.
   Οι πράξεις αυτές των συναδέλφων - μελών μας της συγκεκριμένης υπηρεσίας αποτελούν σαφή απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικοί είναι άβουλα «στρατιωτάκια» χωρίς αισθήματα.
Τέτοιες πράξεις πρέπει να μας ενώνουν αυτές τις δύσκολες στιγμές και να μας γεμίζουν ελπίδα για το μέλλον. Οι αστυνομική οικογένεια είναι από τις πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, η οποία βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του Έλληνα πολίτη!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και να συνεχίσετε έτσι!!!
Η Ένωση σας στηρίζει και είναι  πάντοτε μαζί σας.

                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                      ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
6976518061                                                                                                    6979972444
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.