.

Λευκή Απεργία κήρυξαν οι Ιρλανδοί αστυνομικοί. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Λευκή Απεργία κήρυξαν οι Ιρλανδοί αστυνομικοί.


enstoloi.gr ένστολοι ανά την υφήλιο.
Οι εκπρόσωποι των Κατώτερων ιεραρχικά αστυνομικών της Γκάρντα( Ιρλανδική Αστυνομίας) ξεκίνησαν λευκή απεργία διαμαρτυρώντας έτσι προς τους ανώτερους τους αλλά και προς την Ιρλανδική κυβέρνηση.


Ο Σύλλογος της Γκάρντα για λοχίες και υπαστυνόμους -Association of Garda Sergeants and Inspectors (Agsi) αρνείτε πλέον οι αστυνομικοί να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους τηλέφωνα, τους φορητούς τους υπολογιστές και τα ιδιωτικά τους οχήματα για να καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες, τονίζοντας ότι κάποιοι εξέλαβαν το φιλότιμο τους ως δεδομένο ενώ κανείς δεν παίρνει θέση για τις περικοπές των μισθών και των επιδομάτων που έχουν υποστεί.

Ο Padraic Dolan αντιπρόεδρος της ένωσης αστυνομικών δήλωσε, ότι η εκστρατεία αυτή θα αναδείξει  τις τεράστιες ελλείψεις που απέκρυβε τόσα χρόνια το φιλότιμο των αστυνομικών, αποσαφηνίζοντας ότι δεν θα λάβουν μέτρα που μπορεί να έχουν την παραμικρή επίπτωση στην ασφάλεια των πολιτών καθώς το μέτρο θα κινηθεί στα θέματα διαχείρησης και τα εσωτερικά προβλήματα των υπηρεσιών.

Πηγές Irishtimes.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.