.

Ένωση Αστ.Υπ.Τρικάλων: Μομφή στην κυβέρνηση για τις ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ένωση Αστ.Υπ.Τρικάλων: Μομφή στην κυβέρνηση για τις ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης

Φτάσαμε στα όρια μας
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί από τις ανώτατες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, εκφράζει την αλληλεγγύη της και δηλώνει παρών στους αγώνες όλων των εργαζομένων.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει την εφαρμογή των προβλεπόμενων από τα Μνημόνια μέτρων, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την οικονομία στην ύφεση και ωθώντας το λαό μας στη φτωχοποίηση και στην υποτίμηση του βιοτικού του επιπέδου.
Καταγγέλλουμε στον Ελληνικό Λαό ότι το αγαθό της ασφάλειας κινδυνεύει! Ο ένστολος οδηγείται στη φτώχεια και οι υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας εξωθούνται στο κλείσιμο αφήνοντας απροστάτευτο τον απλό πολίτη, καθώς οι έχοντες και κατέχοντες θα εξακολουθήσουν να καταφεύγουν στον ιδιωτικό τομέα προστασίας και ασφάλειας, που δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μόνος που παρουσιάζει στη Χώρα άνθιση τα τελευταία χρόνια.

Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι στο αγαθό της ασφάλειας δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές.

Τα ίδια σκληρά μέτρα εφαρμόζονται επί δικαίων και αδίκων, αποδιαρθρώνοντας την κοινωνική συνοχή, γεννώντας φαινόμενα βίας και ανομίας, τα οποία καλούμαστε εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί να αντιμετωπίσουμε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μας και τις οικογένειές μας, αλλά και ως θεσμό με συγκεκριμένους ρόλους και απαιτήσεις.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα καταγγέλλει την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας του με τις φωνές των εκατομμυρίων συμπολιτών μας και καλεί την Κυβέρνηση να αναθεωρήσει άρδην τα οικονομικά μέτρα που εφαρμόζει. Όσο επιμένει στην αδιέξοδη πολιτική της, για όλους εμάς τα θύματα μιας άδικης, ληστρικής πολιτικής, παραμένει ανοιχτός ο δρόμος του αγώνα. 

Ναι στον αγώνα για μια άλλη, δίκαιη και αποτελεσματική πολιτική, με γνώμονα τα συμφέροντα των απλών ανθρώπων και όχι την «ευημερία» των οικονομικών στατιστικών, που συνήθως μεταφράζεται σε σκανδαλώδη πλούτη από τη μια και σε εξαθλιωμένους εργαζόμενους και εκατομμύρια ανέργους από την άλλη.



ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ!
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!
Στην ασφάλεια του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές!

Αγώνας για ένα καλύτερο αύριο!

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ  Αχιλλέας
Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΤΣΑΚΟΣ Σωτήριος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.