.

Τη Χρυσή Αυγή την έθρεψε ο Λοβέρδος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τη Χρυσή Αυγή την έθρεψε ο Λοβέρδος

Ανανδρανιστάκης Γ.
Οι χρυσαυγίτες θεριεύουν πατώντας στα προβλήματα των ανθρώπων, απεφάνθη ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Οι χρυσαυγίτες που κατά τον Λοβέρδο δεν είναι νεοναζί, δεν είναι φασίστες, δεν είναι χουνταίοι, δεν είναι δολοφόνοι, είναι το μόνο αυθόρμητο κίνημα της Μεταπολίτευσης, είναι ακτιβιστές, είναι η ελληνική Χεζμπολάχ. Θα έλεγε και ότι ο Γκάντι έχει μετενσαρκωθεί στον Παναγιώταρο, αλλά το απέφυγε, επειδή ο Ηλίας είναι λίγο πιο γεματούλης από τον Μαχάτμα.
Η Χρυσή Αυγή θέριεψε όντως από τα προβλήματα των ανθρώπων, μόνο που τα προβλήματα των ανθρώπων τα δημιούργησε ο Λοβέρδος αυτοπροσώπως. Ο Λοβέρδος που ως υπουργός Εργασίας μείωσε τις συντάξεις, αύξησε τα όρια ηλικίας, διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις και μετά είπε κι από πάνω ότι στην Ελλάδα οι γέροι ζούνε πολύ. Φτώχεια, ανασφάλεια, ανεργία, κυνισμός, ιδού το εύφορο έδαφος για να ανθίσουν τα μπουμπούκια του νεοναζισμού.
Μετά ο Λοβέρδος έγινε υπουργός Υγείας, με αποστολή τη διάλυση του ΕΣΥ, προς όφελος των ιδιωτών. Έκλεισε νοσοκομεία, παραχώρησε κλίνες σε ασφαλιστικές, πάγωσε της προσλήψεις, τσεκούρωσε τις δαπάνες, έβαλε με το ζόρι τα ταμεία στον ΕΟΠΥΥ, εξισώνοντάς μας όλους προς τα κάτω, δηλαδή κάτω από το χώμα. Έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών, έλλειψη αναλωσίμων, έλλειψη φαρμάκων, κόσμος που πεθαίνει περιμένοντας να βρει κρεβάτι στην εντατική: Τα μπουμπούκια του νεοναζισμού έγιναν μαύρα τριαντάφυλλα.
Και να πεις ότι αμάρτησε επειδή τον εξανάγκασε η τρόικα; Ό, τι έκανα, το έκανα γιατί το πίστευα, κυρία Τσαπανίδου, αποκάλυψε ο φιλαλήθης Ανδρέας. Ο Ανδρέας Λοβέρδος που, όταν έκαναν απεργία πείνας οι απελπισμένοι μετανάστες της Υπατίας, μίλησε για υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας. Βόμβα οι ετοιμοθάνατοι, οι απεργοί των εξήντα ημερών! Κι όταν ήρθαν οι εκλογές, διέταξε να συλληφθούν και να διαπομπευθούν έντεκα οροθετικές ιερόδουλες, που οκτώ μήνες αργότερα αθωώθηκαν πανηγυρικά από τα δικαστήρια. Το έπιασες, νοικοκύρη μου, το μήνυμα; Η ζωή σου κινδυνεύει από τις πόρνες και τους μαυριδερούς. Ωχ αμάν, τα μαύρα τριαντάφυλλα του ναζισμού έγιναν κυπαρίσσια, έτσι για να έχουμε απόθεμα όταν επανέλθει, κατ' απαίτηση του Λοβέρδου και του Βορίδη, η θανατική ποινή. Η Κεντροαριστερά της ηλεκτρικής καρέκλας.
Μη φεύγετε, έχει κι άλλο: κάθε φορά που ο Λοβέρδος αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί την προσφιλή μέθοδο του φασισμού, εκτοξεύει δηλαδή βαριές και ποινικά κολάσιμες κατηγορίες, χωρίς να προσκομίζει την παραμικρή απόδειξη. Μέσα σε δύο μέρες, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δέρνει υπουργούς και ότι υποθάλπει λαθρέμπορους, έτσι, χωρίς απόδειξη, μόνο και μόνο επειδή το λέει ο άλκιμος συνταγματολόγος. Έλα, Χριστέ και Κύριε, τα κυπαρίσσια έγιναν σεκόγιες!
ΡΙΚΚΣΥ, έλα μικρή μου στο σαλόνι! Έλα να σου χαϊδέψει τη μουσούδα ο κύριος Μιχαλολιάκος...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.