.

Μακάβρια και προκλητική δήλωση Κρανιδιώτη- ΝΔ μέσω twitter ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μακάβρια και προκλητική δήλωση Κρανιδιώτη- ΝΔ μέσω twitter


«Φωτιά» στο Twitter έβαλε ο γνωστός δικηγόρος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικός φίλος του προέδρου της, Φαήλος Κρανιδιώτης, με μία ανάρτησή του.


Σάλο και έντονους προβληματισμούς για το επιτελείο του πρωθυπουργού προκαλούν οι δηλώσεις του στενού του συμβούλου, Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος με απόλυτη κυνικότητα και έντονα προκλητικό ύφος αλωνίζει στο διαδίκτυο ειρωνευόμενος πολίτες που δοκιμάζονται από τα μέτρα λιτότητας και υποστηρίζοντας εξτρεμιστικές θέσεις. Οι αντιδράσεις της ΝΔ μέχρι στιγμής είναι χλιαρές, προκαλώντας πολύ σοβαρά ερωτήματα για το αν στη Συγγρού καταδικάζουν απερίφραστα τέτοιες δηλώσεις. Καμία αντίδραση από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ διερωτάται αν ο κ. Σαμαράς θα διατηρήσει τον κ. Κρανιδιώτη στη θέση του συμβούλου του.

Τα τελευταία 'χτυπήματα' του Φαήλου Κρανιδιώτη 


ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ: Ο κ. Σαμαράς θα διατηρήσει τον κ. Κρανιδιώτη στη θέση του συμβούλου του; 

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σημειώνει: "O σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, περιφέρεται στα κοινωνικά μέσα, κάνοντας δημόσια επίδειξη ακροδεξιού κυνισμού, φραστικού τραμπουκισμού και προκλητικής πολιτικής απρέπειας απέναντι σε έναν άγνωστό του πολίτη, o οποίος εξέφρασε την αγωνία του για τη ζωή του πατέρα του." 

"Ο κ. Σαμαράς, που δεν φείδεται χαρακτηρισμών για τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα διατηρήσει στη θέση του συμβούλου αυτόν τον εκλεκτό και στενότατο συνεργάτη του;", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. 


Χλιαρές αντιδράσεις από τη ΝΔ 


Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μουρούτης, υπεύθυνος επικοινωνίας και "κοπτορραπτικής" της ΝΔ, δήλωσε ότι το μήνυμα του κ. Κρανιδιώτη είναι «απαράδεκτο - έστω και ως πλάκα» και υποστήριξε ότι «πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, έστω και αν δεν το εννοούσε». 

Ο Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο ρ/σ 'Βήμα', δήλωσε: "Σίγουρα αυτό που άκουσα ήταν αποκρουστικό. Αν υπάρχει αυτή η παραδοχή, με εκπλήσσει. Πάντως, αυτό που άκουσα, ήταν μια αποκρουστική δήλωση". 


Θα περίμενε κανείς ουσιαστικότερες αντιδράσεις για τόσο χυδαίες και απαράδεκτες δηλώσεις.. 
πηγή left.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.