.

Ιερισσός: Θερμή υποδοχή στους 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ιερισσός: Θερμή υποδοχή στους 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Είκοσι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από διάφορες εκλογικές περιφέρειας της χώρας, μαζί με αρκετά στελέχη και μέλη του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μετέβησαν με λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Οι κάτοικοι της περιοχής και η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Κατερίνα Ιγγλέζη, τούς επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ακολούθησε συνάντηση των βουλευτών με τις επιτροπές κατοίκων, που αντιτίθενται στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές.
Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τα αιτήματα των κατοίκων και εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στήριξη στους αγώνες τους. Κατήγγειλαν την κυβέρνηση για καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας και εκβιασμού των κατοίκων, που λένε «όχι» στην επένδυση χρυσού, με συλλήψεις και δικαστικές διώξεις, και σημείωσαν πως η σημερινή πολυπληθής παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, είναι η εκδήλωση της αλληλεγγύης τους, στην πράξη, σε μια προσπάθεια ανύψωσης και του ηθικού των κατοίκων.


Αυτήν την ώρα, οι βουλευτές βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιερισσού, όπου συζητούν μαζί με τους κατοίκους της περιοχής.


Πηγές: ΑΜΠΕ, alterthess.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.