.

Εξι απόπειρες αυτοκτονίας κρατουμένων στην Κόρινθο. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Εξι απόπειρες αυτοκτονίας κρατουμένων στην Κόρινθο.

Κραυγές απελπισίας από τους κρατούμενους στο κέντρο κράτησης μεταναστών Κορίνθου, όπου πληθαίνουν τα περιστατικά αποπειρών αυτοκτονίας,
αφού, μόνο την Παρασκευή, έξι ακόμη κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής, αφότου αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν.
Τα παραπάνω προκύπτουν από πληροφορίες της AvgiOnline, από μέλη της Κίνησης Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών Πάτρας, που βρίσκονται σε επικοινωνία με κρατούμενους και ιατρούς της περιοχής.

Το... περιστατικό της Παρασκευής, μόνο «μεμονωμένο» δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς υπενθυμίζουμε ότι μόλις μία μέρα πριν (Πέμπτη), στο κενό έπεσε ακόμη ένας κρατούμενος μετανάστης, από τον τρίτο όροφο κτιρίου που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του κέντρου.

Ο τελευταίος, όπως μας μεταφέρουν μέλη της Κίνησης, δεν κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του, ωστόσο έχει τραυματιστεί σοβαρά και πρόκειται να επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να επισημαίνουν ότι έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μείνει ανάπηρος.

 avgi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.