.

Αφίσες της Χρυσής Αυγής τυπωμένες σε έγγραφα του Λιμενικού Σώματος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αφίσες της Χρυσής Αυγής τυπωμένες σε έγγραφα του Λιμενικού Σώματος

Μια ενδιαφέρουσα έκπληξη περίμενε αντιφασίστες του Πειραιά όταν ξεκόλλησαν φρεσκοκολλημένες αφίσες της Χρυσής Αυγής: στην πίσω μεριά υπήρχαν παλιά υπηρεσιακά σημειώματα του λιμενικού σώματος!
Όπως αναφέρει το Kar.org.gr:

 Τι τρέχει με τους ένστολους φασίστες;

Λίγες μέρες πριν και μόλις είχε πέσει το δείλι, έγιναν αντιληπτές μερικές φρεσκοκολλημένες αφίσες χρυσαυγιτών στον χώρο του ΤΕΙ Πειραιά. Οι αφίσες ήταν αυτές:


Το ότι οι αφίσες είχαν μόλις κολληθεί επέτρεψαν στους συντρόφους που τις ξεκόλλησαν να διαπιστώσουν για μια ακόμη φορά την έμπρακτη διαπλοκή των φασιστών με τους ένστολους.Οι αφίσες ήταν μεγέθους Α4, φωτοτυπημένες πίσω από έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, όχι διαβαθμισμένα ούτε και πρόσφατα. Πρόκειται για έγγραφα που αφορούν διακίνηση αναλώσιμων. Με δεδομένο πάντως ότι δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε τέτοιου είδους έγγραφα άτομο εκτός της συγκεκριμένη υπηρεσίας… τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

22

23

24.

*δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε το γεγονός ότι το βάθος της οικονομικής κρίσης έχει οδηγήσει «ιδεολόγους ανθρώπους» να χρησιμοποιούν υλικά της υπηρεσίας τους, χαρτιά και φωτοτυπικά για να περάσουν τα «γενναία» τους μηνύματα. Ή μήπως πρόκειται για τσίπηδες;…




left.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.