.

Ο διαιτητής Κάκος επιλαχών...στην πυροσβεστική! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο διαιτητής Κάκος επιλαχών...στην πυροσβεστική!


Τον μισό χρόνο είναι στο ταμείο ανεργίας και τον άλλο μισό εργάζεται ως εποχικός πυροσβέστης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα. 
Όποιος νομίζει ότι πίσω από τα φώτα της ράμπας υπάρχει η ίδια λάμψη για διαιτητές του επιπέδου του Τάσου Κάκου, που εδώ και τέσσερα χρόνια ψηφίζεται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ως ο καλύτερος διαιτητής των ελληνικών γηπέδων, πλανάται οικτρά.
Ο διεθνής διαιτητής με τους φανατικούς υποστηρικτές αλλά και τους φανατικούς εχθρούς στην προσωπική του ζωή δεν τα περνάει και τόσο ρόδινα. 
Στο γήπεδο δίνει την εντύπωση του «απόλυτου άρχοντα» του αγωνιστικού χώρου που δεν τον «σκιάζει φοβέρα καμιά», ωστόσο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους δίνει τη δική του μάχη για να αναθρέψει σωστά τα δύο παιδιά του και να διατηρήσει μια καλή ποιότητα ζωής.
Στη βράβευση του με μπλούζα του Che

Ο λόγος; Το βασικό του επάγγελμα (εποχικός πυροσβέστης) που έχει γίνει πλέον η δεύτερη δουλειά του και η διαιτησία που από δεύτερη δουλειά έχει γίνει η πρώτη. 
Η σύμβαση του Τάσου Κάκου ανανεώνεται κάθε έξι μήνες, τους πιο ζεστούς του χρόνου που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για να εκδηλωθούν πυρκαγιές στο Νησί των Φαιάκων, και τους πιο παγωμένους ασχολείται αποκλειστικά με τη διαιτησία, που εκ των πραγμάτων γίνεται βασικό του επάγγελμα.
Γι' αυτό και όσο πιο πολλά παιχνίδια διαιτητεύσει μέσα στο πρωτάθλημα τόσο και θα αυξάνει τις αποδοχές του (αν κι εδώ που τα λέμε οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας δεν πληρώνονται κάθε μήνα, αντιθέτως δεν είναι πολλές οι φορές που βλέπουν το φως του χρήματος, κάθε τρεις-τέσσερις μήνες, εισπράττοντας αναδρομικά πάντως όλα τα λεφτά που δικαιούνται).

Σε λίγες μέρες πάντως ο Τάσος Κάκος θα ανανεώσει τη σύμβασή του και θα προσληφθεί ξανά ως εποχικός πυροσβέστης αναλαμβάνοντας τον δύσκολο ρόλο της προστασίας των δασών της Κέρκυρας!

Σ.Δ: Ο Συνάδελφος είναι και αυτός Επιλαχών Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης και μαζί με πολλούς άλλους περιμένει την δικαίωσή του !

Όσο
 γι αυτό που γράφει το άρθρο ότι "σε λίγες μέρες πάντως ο Τάσος Κάκος θα ανανεώσει τη σύμβασή του και θα προσληφθεί ξανά ως εποχικός πυροσβέστης" δυστυχώς κανείς δεν ξέρει ακόμα σίγουρα το πότε θα πιάσουν δουλειά οι συμβασιούχοι πυροσβέστες και ας άρχισαν οι φωτιές από τον Μάρτιο σε όλη την Ελλάδα !!!
Ο Θεός να μας δίνει ΔΥΝΑΜΗ και  ΚΟΥΡΑΓΙΟ συνάδελφοι συμβασιούχοι πυροσβέστες για να τα βγάλουμε πέρα γιατί χτες πληρωθήκαμε και το τελευταίο μας Ταμείο Ανεργίας.
Για το ζήτημα των συμβασιούχων πυροσβεστών αλλά και για τους επιλαχόντες συγκεκριμενα, έχουν κατατεθεί επανελλημένα ερωτήσεις αλλά και αναφορές από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ 
spyth.blogspot.com - madata.gr- enstoloi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.