.

Θανατηφόρο δέμα στον Απόστολο Γκλέτσο (video) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Θανατηφόρο δέμα στον Απόστολο Γκλέτσο (video)

Πανικός σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της Στυλίδας...
Τρομοκρατική επίθεση με Χημική, Βιολογική, Ραδιολογική και Πυρηνική Απειλή (Χ.Β.Ρ.Π.) δέχθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Στυλίδας.

Το σενάριο της άσκησης "ΤΡΟΙΑ 2013", που πραγματοποίησε η 7η ΕΜΑΚ και η Π.Υ. Λαμίας, προέβλεπε την αποστολή δέματος με βιολογικό "παράγοντα" στο δημαρχείο Στυλίδας, με αποτέλεσμα να ανοιχθεί το δέμα και να προκαλέσει θύματα και πανικό.
"Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση..." είπε μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Ανδρέας Μωράτης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την συμμετοχή και την άριστη συνεργασία στην πολύ δύσκολη αυτή επιχείρηση.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος τόνισε για άλλη μια φορά ότι το κλιμάκιο της Π.Υ. είναι απαραίτητο να μείνει στην Στυλίδα για πολλούς και σοβαρούς λόγους.
Δείτε τα βίντεο από την άσκηση και αμέσως μετά τις δηλώσεις που ακολούθησαν, καθώς επίσης και φωτογραφίες από την όλη "επιχείρηση".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.