.

Τέσσερις αυτοκτονίες σε λίγα 24ωρα στην Κρήτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τέσσερις αυτοκτονίες σε λίγα 24ωρα στην Κρήτη

Τέσσερις αυτοκτονίες καταγράφηκαν στην Κρήτη μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα. Το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, ένας 70χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο στο σπίτι του στο Ακρωτήρι Χανίων.
Τη Δευτέρα του Πάσχα, ένας 72χρονος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο στα Ραπανιανά Χανίων. Τα κίνητρα του αυτόχειρα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Την Κυριακή, τέλος στη ζωή του έβαλε γιος αστυνομικού στον Ζαρό. Ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός με ένα πυροβόλο όπλο δίπλα του στον πάνω όροφο του πατρικού του, ενώ στο ισόγειο η οικογένεια και φίλοι ήταν μαζεμένοι γύρω από το πασχαλινό τραπέζι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι λόγοι για την αυτοκτονία ήταν προσωπικοί.

Τέλος στη ζωή της έβαλε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα και μία 34χρονη μητέρα δύο παιδιών στην Γεωργιούπολη Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που βρέθηκε απαγχονισμένη είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν. Άφησε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: Cretalive

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.